[KIERRÄTTÄJÄN LASTENHUONE]

2. elokuuta 2013

Olen jo pitkään haaveillut esitteleväni teille huoneitamme ja sitä kuinka paljon meillä on käytettyä kamaa. Tässä huoneista ensimmäinen! Siivottu herra Hoon huone. Kuten kuvista käy ilmi, on suurin osa tavaroistamme kirppari löytöjäni. Sisustamisesta tulee jännää puuhaa. Materiaalit ja huonekalut kun löytyvät sattumalta. Kuvat jotka riippuvat narulla ovat muunmuassa Kerry Laytonin " Bear Of Few Words" , Weekdayn Kirahvi ja Fine Little Dayn postikortti. Kiitos Netta-Natalialle narusysteemistä!! Odotan edelleenkin innolla, että Netta laittaisi pystyyn uuden blogin!

10 kommenttia

 1. tämä on kiva postaus! meillä mennään aika samalla meiningillä, koti ja sisustus rakentuu pikkuhiljaa ja huonekalut pyörivät huoneesta toiseen eri käyttötarkoituksissa tarvittaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee huonekaluja siirrellen :)

   Poista
 2. Aivan superhieno!Paitsi että saat hienon ja persoonallisen sisustuksen pojalle niin samalla hänkin oppii että kierrätys on pop!!

  VastaaPoista
 3. Looks great Johanna, thanks for including our card as well :)

  VastaaPoista
 4. Voi kääk! :) Mulla oli just samanlainen tv-taso huoneessani lapsena, samoin karttapallo. Ja kuinka hyvältä nuo tuossa näyttää!!! Omat vanhat on varmasti heitetty aikapäiviä menemään :/ Tulvahtipa lapsuusmuistot mieleen, kiitos siitä :) Ja hyvältä näyttää sisustusmakusi, harmi että minulle ei ole luotu moista "silmää".

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne