[OIOIOI]

7. elokuuta 2013


Perus on parasta! Toivoisin osaavani pukea ylleni bleiserin tai jakun. Valitettavasti niin käy harvoin. Jokatapauksessa kuvan setti näyttää loistavalta! Perusvaatteet ovat niin mun juttuni! Oletteko muuten tilanneet Zalandolta? Heillä oli totisesti mieleenpainuva mainos. En saa mielestäni sitä karjuvaa miestä [virne].

3 kommenttia

 1. Se mainos on niin paras!! Miehet ei voi jostain syystä sietää sitä :D
  Löysin juuri vaatehuoneen kätköistä samantyyppisen bleiserin kuin yllä. Olen tainnut sen hankkia noin 15vuotta sitten ja taas se on muodikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä haluaisin tollasen...pitää koluta kirppareita tai tilaa jostain ;)

   Poista
 2. Oi, mä niin inhoon sitä mainosta. Ihan vaan sen mainoksen takia mä en ole Zalandoa käyttänyt. Oikeesti nousee savu päästä kun mä vaan kuulen sen mainoksen.
  Mutta mainostajat on osanneet hommansa. On kyllä mieleenpainuva mainos hyvässä ja pahassa ja kyllä kaikki tietää Zalandon.

  Mulla oli ja pidin paljon ton mallista "jakkua" sillon 15-20 vuotiaana. Se oli musta vakosamettinen ja ostin sen sillon Fidasta. Se oli ihana ja käyttäsin vieläkin, mutta käytin sen tosiaan ihan puhki. Piti luovuttaa pois kun tasku tippu ja reikiä alkoi ilmaantumaan :(

  Mutta noi farkut tossa mainoksessa on kivan malliset. Onko mitään haisua minkä merkkiset ja malliset ne on? Mulla on farkkujen metsästyskausi menossa nimittäin.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne