HAAVEET

28. syyskuuta 2013

 KUVA: MARIMEKKO

Lauantai- ilta. Tänään olen lajitellut talvivaatteita, pessyt pyykkiä, ripustanut pyykkiä, käärinyt pyykkiä, blogannut, käynyt kaupassa, käynyt lettukesteillä, vienyt roskia, siivonnut ja jälleen pessyt pyykkiä. Joka syksy minut valtaa sisustusinspiraatio. Tulee tarve siirrellä, kääntää ja järjestää. Sitäkin on tänään tehty. Mies parka raapi päätään kun kehoitin häntä kauniisti siirtämään keittiön lampun makuuhuoneeseen, makuuhuoneen lampun olohuoneeseen ja olohuoneen lampun keittiöön. Vastasin hänen kummastelevaan katseeseen lausahtamalla "just do it and nobody gets hurt". Saa nauraa! Nauran itsekin! Illan päätteeksi paljastan ikuisia materialistisia haaveitani. Näistä olen haaveillut kauan. Marimekon kuosi on tosin myöhäisempi haave. Haluan sen! Mitä plagiointi juttuihin tulee, olen jo tippunut kärryiltä. Oli miten oli tykkään "Sääpäiväkirja" kuoseista! Piste! En aio kääntää selkääni Marimekolle! Juuri nyt ne tarvitsevat minua eniten! Lupailen loistavaa "mattovinkkiä" Vaasalaisille ja muillekin. Törmäsin tänään sattumalta upeisiin laadukkaisiin mattoihin! Hyvää illanjatkoa!

Jussärö-kuosi/ Yki Nummi Lokki valaisin/Asko Mixed matto/Lepakkotuoli

5 kommenttia

 1. Juuri tuo matto kotiutui meille hetki sitten, ihana on! :) Minullakin on haaveissa tuo lepakko, vielä kun saisin mieheni siitä vakuutetuksi...

  -Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, ai onko sekin et toi ei ole mukava? ;) Meillä ainaki oli kans aika skeptinen ;)

   Poista
 2. Tuo matto munkin on vain saatava! Ei siinä muu auta!! Se on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Se on upea! Sopis niin hyvin mun retromööbeleiden kans ja ton sääpäiväkirja kankaan kans ;) Harmi vaan et budjetti on vielä tällä hetkellä hiukan heikon puoleinen ;)

   Poista
  2. Muuten Askossa myydään mattoa nimeltä Nirvana. Se on hiukan saman henkinen villamatto. Aika kiva oise sekin. Oli nyt tarjouksessa joku 200 reilu kun normi hinta olis yli 400.

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne