HALPAA & KAUNISTA

28. syyskuuta 2013
Uuh! Ärsytti melko paljon, kun havaitsin värkänneeni ensimmäisen kuvan valmiiksi. Tallensin ja hieroin silmiä.  Löydättekö virheen? Meillä ei muuten ole roosaa enää. Se tuunattu lamppukin on nyt vain valkoinen puisilla helmillä. Tämä kuvastaa hyvin muutoksen haluisuuttani. Tiedätte varmasti, että rakastan epätäydellistä keramiikkaa. En voi sitä vastustaa. Olen jo vuosikaudet ostanut sellaisia kirppareilta. Meillä on nyt  ruskeita sävyjä. Pastellit ovat hiljalleen vaihtuneet murrettuun ruskeaan. Myös sininen jossain muodossa on astumassa kuvioihin. Eilen huomasin ilokseni, että en ole ruskeiden astioideni kanssa aivan yksin tässä mustavalkoisessa maassa. Blogituttavani MINNA oli juuri blogannut kuvia hyllystänsä. Mahtavaa! Minnalla on muutenkin juuri sellainen koti josta pidän! Kiva tyyli! Kuvissa olen esitellyt kirpparilöytöjäni. Ykköpaikkaa suosikkinani pitää edelleen kookoksen kuori. Se on aivan upea! Hieno on myös Normann Copenhagenin "Light Tower" jonka ostin toissakesänä Ruotsista. 

5 kommenttia

 1. Voi että, kuinka tykkään Stringistä.. Haluaisin itsekin hankkia niitä, en oo vaan vielä raaskinut panostaa, vaikka klassikko-muotoilua onkin.
  Mulla on vintillä äiteen vanha, vastaava hylly (teakia ja mustaa rautaa) vm 60-70. Liekkö aito String ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vautsi! Hae ny äkkiä se vintiltä ;)

   Poista
 2. Huippu löytöjä, näyttävät kivoilta Stringillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenki on nyt kiva toi valkonen moderni ja ruskeet jutut :)

   Poista
 3. Tällaiset postaukset ovat kivoja, kuinka kirppislöydöt ovat arkisessa käytössä ja piristäjinä. Noin edullisesti hylly täynnä ihanuuksia! :)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne