[HDW]

11. syyskuuta 2013
Lähden tänään pikavisiitille Helsinkiin. Huomenna tutustun Pakkahuoneeseen. Itseasiassa, en ole käynyt paikassa aiemmin. Mahtava nähdä! Vaasan tyttö tutustuu  HDW : n tämän vuotiseen tarjontaan. Koska olen reissuun lähdössä, saattaa tällä viikolla onnistua myös "Outfit" postaus. Mukavaa keskiviikkoa!  

4 kommenttia

 1. Hauskaa reissua, olen ihan kade, mulla on kauhee hinku Helsinkiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihan kiva päästä taas vapaalle päiväksi. Näitä Helsingin reissuja onki täs nyt....kun just hiljan olin ja meen tänään ja sit on vielä Habitare ensviikolla ja sinnekin meen ;) No sitte täytyy pitää taukoa taloudellisista syistä tai ainakin yrittää...junalla kun ei matkata nykyään ilmaiseksi ;)

   Poista
 2. Minunhan olisi melkein pitänyt tulla moikkaamaan. :D Mutta olen nyt kaksi päivää peräkkäin ollut keskustassa ja itse inhoan paikkaa. :D En ole mikään suurkaupunkiihminen vaikka täällä asun. ;) Mukavaa vapaapäivää sinulle kuitenkin! (ja voihan se olla että joudun huomennakin lähtemään asioille työn perään, odotan postilaatikosta tippuvan sellaista rikosrekisteriotetta jotta voin mennä töihin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! :) Ja mä oon taas ollu aina niin citityttö, et voisin vaikka asua keskustassa :) Nautin kaupungin ilmapiiristä....toisaalta kyllä se joskus on stressavakin ja siitä haluaa pois. Sopiva on just käydä näin silloin tällöin. Siitä en tykkää kun ruuhka-aikaan jokapaikka on täynnä kiireisii vakavan näkösiä ihmisiä

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne