KENKÄJUHLAA

25. syyskuuta 2013
Eilen hain postista todella mukavan ja odotetun paketin CROCSILTA! Tytöt saivat kengät, loistavat sellaiset. Nämä ovat siis Crocsit. Kyllä, Crocs tekee paljon muutakin kuin niitä läpsyjä. Olen jo pitkään katsellut kyseisen merkin kenkiä ja ollut kiinnostunut.  KROKOTIILIMÄISET bileet, joissa kävin Helsingissä pari viikkoa sitten vahvistivat intoani. Tyttöjen kenkien malli on nimeltään ALLCAST LEATHER DUCK BOOT [JUNIOR]. Linkin kautta löydätte tarkat tiedot tuotteesta.  Nämä kengät pitävät täysin vettä ja ovat lämpöiset. Se mikä näistä tekee poikkeavat on keveys! Kengät eivät paina juuri mitään ja näyttävät superhyviltä neitojen jaloissa. Mukaan tuli myös vaihtonauhat, jotka  ovat samaa sänyä kuin nahkaosat. Kiva pikku juttu! Suosittelen tutustumaan Crocsin mallistoihin. Heillä on todella monen näköisiä kenkiä. Silmääni miellyttävät myös NÄMÄ naisten kiilakorkoiset nahkasaappaat. Luulen myös, että hankin herra Hoolle ja Juditille NÄMÄ. Minusta saattaa tulla Crocs-fani. Tänään sovitimme ja testailimme. Meillä oli tyttöjen kanssa todella hauska kuvaussessio. Melkoisia  malleja ovat ja niin hullun hauskoja. "Pousseja" jäi kuulemma vielä varastoonkin.

|Tämä postaus yhteistyössä Crocsin kanssa|

10 kommenttia

 1. Meille tulee isälle ja pojalle samaa mallia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sehän onki kiva! Vois tosiaan hommata myös miehelle ja herra Hoolle :) Hali ja tergui <3

   Poista
 2. Meillä Tytsillä oli talvikumpparit Crocsilta, ne meni monta vuotta. Itsellä on Crocsin pyöreäpohjaiset ballerinat töissä eikä parempia työkenkiä vois kuvitella!
  Kannattaa tilata Crocsin uutiskirje, sieltä tulee uusimmista tuotteista tiedot ja todella hyviä tarjouksia :)

  VastaaPoista
 3. Heips! Pieni vinkki, kaikki nuo mallit löytyy GW galleriasta CipCapista jos haluaa kokeilla ensin :)

  VastaaPoista
 4. http://www.crocs.fi/crocs-kids-crocband-ii-5-gust-boot/12905,fi_FI,pd.html?cid=24I&cgid=girls-footwear-boots mulla nämä mustana koko 21 (muistaakseni) jos tarviit lainata juditille!?
  Parhaat loska kengät, meillä jomonetta vuotta! menee jo tästä syksystä läpi talven ja kevääseen asti! On lämpimät vaikkei sitlä tunnu. Itelläni on samat ku mitkä aattelit ostaa ja ne on tooosi lämpimät ja hyvät, eikä oo liukastellu talvella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mä oon aavistellukki et ovat huippuja ja se keveys on niin kiva! <3 Judit tarvis 23 kokoa...Terkkuja sulle ihana <3

   Poista
  2. aih okei no mutta suosittelen ;) <3

   Poista
 5. Ei vitsi kuinka siistit!! Ihan huiput! Ja tytöt on niin cooleja etten kestä <3

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne