LAPIKAS

25. syyskuuta 2013


Blogiystäväni ja Helsingin tuutorini Oi Mutsi bloggasi talvikengistä TÄÄLLÄ! 7 paria upeita kenkiä! Katseeni vangitsijat ovat ehdottomasti vaaleanruskeat Lapikkaat. Aivan upeat! Nämä kengät ovat sen näköiset, että niitä pidetään hautaan asti jos vain koko pysyy samana. Laatu on varmasti huippuhyvä! Edelleenkin kartoitan meidän kuusihenkisen perheen talvivaate-tilannetta. Suurimmalta osalta puuttuu jotakin. Isoille tytöille tuli eilen paketti, joka sisälsi jotain mahtavata! He saivat kengät. Niistä lisää myöhemmin! Millaisia talvikenkiä te käytätte? Suosikit? Olen lähestulkoon joka vuosi myöhässä lasten talvivaateiden kanssa. Aina on hanskat ja pipot hukassa! Kylmyys yllättää joka vuosi! Tämä syksy on ollut hämäävä. Lämpimät säät ovat luoneet harhaa. Kehtaanko tunnustaa erään asian? No okei! En tykkää yhtään "post kesästä". En koskaan ole tykännyt syksystä, jolloin aamut ovat kylmiä ja iltapäivät kuumia. Välivaihe on vaikea, varsinkin kun lapsia täytyy pukea. Tykkään nyt, kun kylmyys tuli. Saa rehellisesti pukea kunnolla. Nyt kesäihmiset, jotka toivoisivat lämpimien säiden jatkuvan varmaan nöksähtivät [virne].

4 kommenttia

 1. Meillä puuttuu vielä talvivaatteet ja kengät lähes jokaiselta. Lasten kenkä pulma on nopeasti ratkaistu,mutta entäs oma,ei niin helppoa! Noi lapikkaat vois olla yksi ratkaisu.. Täytyypä ottaa selvää. Ensi vieraiulla täällä blogissasi,tulen vastakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Tervetuloa! <3 Itselläsikin on mahtava blogi. Mä niin tykkään katsoa erilaista kauneutta...sitä mikä poikkeaa omasta tyylistä. Teillä on upeeta! Joo, noi lapikkaat olis varmasti hyvät. Todella kivan näköset!

   Poista
 2. Noilla on myös ihanat lasten mallit <3

  VastaaPoista
 3. Minulla alkaa kolmas talvi noilla kuviesi mustilla Topmanin lapikkailla. Aivan ihanat talvikengät, suosittelen lämpimästi.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne