[REIMA]

4. syyskuuta 2013

KUVAT:REIMA

Blogiystäväni OI MUTSI on jo muutamaan kertaan käsitellyt lasten talvivaate-aihetta. Meille se on hyvin ajankohtainen aihe, koska tänä talvena on hankittava kaikille neljälle talvivaatteet. Kirpaisee,  rahan meno. Mutsi bloggasi Reiman vaatteista. Reima on tunnettu merkki, mutta meillä ei ole ollut Reimaa käytössä muutakuin satunnaisesti. Osittain tähän vaikuttaa se, että kolme neljästä lapsestamme on syntynyt Ruotsissa. Käytimme tuolloin paljon Lindexin ja Åhlensin vaatteita. Asuimme pienessä kaupungissa ja suomalaisia merkkejä ei juurikaan ollut saatavilla. Jokatapauksessa Mutsi on johdattanut minut Reiman sivuille ja löysin paljon silmääni miellyttäväävaatetusta. Tämän postauksen vaatteet ovat valitut herra Hoota ajatellen. Kyllä! Myös keltainen pipo pinkillä tupsulla. Pieni söötti herra Hooni ei ole perinteinen poika. Hän pitää punaisista ja kirkkaan värisistä housuista. Roosia paitojakin löytyy. Minun ei ole tarvinnut tietoisesti ajatella sukupuolineutraalin vaatetuksen hankkimista. Poika valitsee iloisia värejä aivan omasta tahdostaan. Hän on tullut isäänsä. Mieheni uskaltaa pukeutua ja käyttää "ei perinteisiä" miesten värejä. Tytöt ovat aina valinneet roosaa ja tyttöjen perusvärejä.  Nykyään hekin valitsevat monipuolisesti. Olen havainnut, että lasten värivalinnat eivät ole verrannollisia heidän luonteisiinsa. Herra hoo valitsee hempeitäkin värejä, vaikka onkin rumpali, hurja mies, hämähäkintappaja ja peloton taistelija. Reiman sinut löytyvät TÄÄLTÄ, KLIK! 

1 kommentti

  1. Meillä on ollut reimaa ja oon ollu aina tyytyväinen! Siitä tosin on parisen vuotta jo ku viimeks oli reiman haalari, vaihdoin merkkiä siksi että ne oli nin leveitä miejän pitkille hoikkeli neideille. Nykyään haalarit on aina molon! ( ulkonäön mutta myös laadun,istuvuuden ja heijasimien määrän ja näkyvyyden takia)

    ps. eri lehdillä (vauva ja meidän perhe, kaksplus) on monseti tähän aikaan tilaaja lahjana reiman haalareita kokoon 92 ja 98... sais 2 kärpästä 1 iskulla;)

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne