ÅHLENS

9. lokakuuta 2013

KUVAT:ÅHLENS

Me ollaan fiiliksissä! Saimme muutama päivä sitten tietää, että mieheni vanhemmat Ruotsista tulevat meille viikoksi. Aivan upeeta! Mukavia ihmisiä joiden kanssa on helppo olla. Muistan toki kokeneeni huonommuuden tunnetta muutamaan kertaan. Tunnen itseni superlaiskaksi heidän rinnallansa. He nimittäin ovat "puuhaihmisiä". Heräävät virkeinä ja puuhaavat. Kun he ovat meillä, on siistiä. Olen joskus kuullut jonkun sanovat, että heitä ärsyttää jos joku toinen siivoo heidän kotiaan. Minua ei häiritse! Olen vain kiitollinen ja nautin joka hetkestä, kun saan apua siivon pitämisessä ja aikaansaamisessa. Olen heistä muutenkin äärettömän kiitollinen. Anoppi toimii myös "Åhlens-diilerinäni". Tällä kertaa tilasin hänen kauttaan nämä tuotteet. Lamppu on nimeltään HALO ja verhot DIP DYE. Aww!

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Joo, ne on siis niin upeet! Mä katoin jo aiemmin syksyllä. Tosi ihanat! Noi vois tietty aika kätsysti myös tuunaa....upottamalla valkoset kangasväriin :) Terkkua sulle serkku <3 Ilmota kun oot täällä <3

   Poista
 2. Mahtaa kun omaan oman åhlens-diilerin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kiva juttu! Terkkuja sulle ihana <3

   Poista
 3. Huhhuh! Täytyy jatkaa muiden tavoin noiden verhojen ylistämistä.
  Muutaman kavereiden kesken vaihetun must-have-linkkauksen jälkeen alettiin jos suunnittelemaan akkojen sisustusmatkan ulottamista Haaparannan Ikean kautta Luleån herkkusisustusputiikkien äärelle.
  Siltä varalta että matka on suunnitteluasteella vielä jonkin aikaa, aloin pohtimaan onnistuisiko valkoisten puuvillasivuverhojen dippailu tai solmuvärjääminen mustassa kangasvärissä? Koitin nettiä tässäkin suhteessa selailla ja vaikutti vähän siltä että pioneerina eturintamassa täytyisi verhojen värjäystä alkaa tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nää on aivan upeet kerron lisää kun saan nämä hyppysiini ;) Juu, ja nämä olisi helppo tehdä! Itseasiassa olen nähnyt muutaman DIY ohjeenkin jossa värjättiin just verhot ja vaatteita näin....en muista missä, mutta todennäköisesti Pinterestissä ;) Kandee kokeilla. Ostas ihan perus valkoset vaikka Hemtexista ja uittas väriin...vois uittaa vaikka mihin haluamaansa väriin . Terkkuja ja mukavaa Lauantaita! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne