APUA!

15. lokakuuta 2013Käsittämätöntä! Johanna Koo ei ole päivittänyt blogia tänään. Miksi? Koska päivän ohjelma oli seuraavan lainen: Herätys kello 8, lapset kouluun 9:ksi, appiukko sairaalaan 9.30, käynti keskussairaalassa työpaikallani, appiukko kotiin, kissa kastraatioon 10.45, syömään, tavaran hinnoittelua kirpparille, lapset koulusta 15, kauppaan, verhojen silitystä, kahvia ja mieletön päänsärky. Olen onnellinen, mutta erittäin väsynyt. Onnellinen siitä, että meillä on vieraita ja siistiä. Olen myös superiloinen siitä, että pääsen töihin Vaasan Keskussairaalaan 4.11 alkaen. Jatkan tosin töitäni myös kotipalvelussa. Verhot ovat muuten upeat! Saatte nähdä ne paremmin, kun onnistun ottamaan niistä oikeita kuvia. Nyt lähden lenkille. Raitista ilmaa kiitos!

/Verhot Åhlens, Dip Dye/

7 kommenttia

 1. No on vaan sulla vauhtia ollut :D

  Onnea uudesta työpaikasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, on ja nyt ihan poikki. No toi on itseasiassa mun vanha työpaikka ;) Samalla osastolla olin pari vuotta ennen kun Judit syntyi :) Mutta kiitos! Kiva sinne on palata. Olenkin kyllä heittänyt keikkaa siellä tän vuoden aikana useaan kertaan. Terkkuja ihanalle Lauralle, joka kommentoi usein <3

   Poista
  2. Aaa. On mutta senhän pitää olla hyvä paikka, jos palaat riemumielin :)

   Sulla on kiva tunnelma täällä blogissa. Avoin ja välitön. Arkisia fiiliksiä ja elämää. Tykkään! Tällaisia terveisiä takaisin ;)

   Poista
 2. Onnittelut täältä myös työpaikasta!
  Nuo verhot kiinnostavat kovasti, että mistä olet ne ostanut :) Etsiskelen meille uusia verhoja, joiden pitäisi olla vähän raskaammat ja 250 pitkät..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä ovat Åhlensilta Ruotsista, lukikin tossa postauksen alarivis ;) Nää on upeet! Anoppi diilas ne mulle sieltä, kun tulivat nyt tänne viikoksi ;)

   Poista
 3. Hih, katos vaan ;) Mun on pitänyt varata aika näöntarkastukseen jo hetken aikaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no niin munki pitäs;) paljo menee ohi ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne