BEDIT

29. lokakuuta 2013


>YHTEISTYÖ POSTAUS-BEDIT > MUKANA ALEKOODI<

Luvassa on postaus, joka sisältää "ylisanoja". Nyt makuuhuoneemme näyttää siistiltä. Joku aika sitten kirjoittelin päiväpeitoista. Olen vuosikaudet vatvonut aiheitta. Olen ostanut useampia ja ollut tyytymätön. Jo ensimmäisellä kerralla, kun törmäsin vetoketjuilla pedattavaan malliin halusin sellaisen itselleni. Sain viimeviikolla BEDITILTÄ ZIPIT RUNKOPATJAPEITON. Peitto on loistava, juuri niin kuin olin aavistellut. Peitto lasketaan koko rungon ympärille. Siinä on kansi, joka avataan ja suljetaan vetoketjuilla. Kansi voidaan irroittaa myös kokonaan ja sellasen voi hankkia myös uuden, jos vanhalle tapahtuisi jotain. Bedit myy peittoja eri kokoisiin sänkyihin. Tilausta tehdessäsi otat vain mitat omastasi ja valitset listasta sen mukaisen koon. Malleja löytyy useita ja värivaihtoehtojakin on. Peiton voi tilata myös Vallilan kuoseilla. Itse valitsin valkoisen, valkoisella vetoketjulla. Vetoketjut ovat tilattavissa myös eri väreissä. 
Petaamisesta tuli yllättäen erittäin nopeaa ja kätevää puuhaa. Lukijoinani teillä on mahdollisuus saada 10% alennus Beditin peitoista. Verkkokauppa löytyy TÄÄLTÄ! Ilmoita tilauksesi yhteydessä alekoodi Ekojohanna. HUOM!! Ale on voimassa 1.-15.11. Tulen muistuttamaan asiasta 1.11. Se on sanottava, että pedattu peti saa huoneen näyttämään siistiltä. Nautin tästä suunnattomasti vuosien petaamattomuuden jälkeen. 

8 kommenttia

 1. Minäkin olen päiäpeityoihminen. Vaikka kuinka ihastelen hienoja petauksia ilman päiväpeittoa, en silti osaa siitä luopua. Parisänkymme petaamisesta selviän elposi, mutta kettossängyn petaamista vihaan. Hieman helpottaa, kun ompelin saman tyyliset veoketjupäiväpeitot, joilla saa siistin äköisä jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa oikolukea ilman silmälaseja kosketusnäytöllä kirjoittamaansa tekstiä :)

   -Paula

   Poista
 2. meillä lojuu päiväpeitto aina lattialla, eli ei pedata sänkyä. Mutta lakoihin satsaan niin eipä paljon haittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lakanoihin oon itekki tähän asti luottanu. Ainut on vaan et ne menee niin äkkiä ruttusen näkösiksi :/ Meillä kun ei ole kovin laadukkaita liinixiä ;) Juu ja ennen loju meilläki se entinen päiväpetto.

   Poista
 3. Kivan näköinen päiväpeitto, joutuu hetimmiten klikkaileen tuonne nettisivulle! :) Makeet nuo musta-valkoruudulliset tyynynpäälliset, mistä ne on ostettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Noi ruudulliset tyynyt on hommattu Ruotsista Lagerhaussista maksoi noin 6 € kappale ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne