HEINI, SAKKE & MATTHEW WILLIAMSON

30. lokakuuta 2013
KUVAT: SAKARI RÖYSKÖ
Ystäväni Heini on jälleen kirjoittanut loistavan postauksen blogissaan HEINI ISSUE. Aiheena on MATTHEW WILLIAMSONIN Lindexille suunnittelema mallisto. Malliston myyntituloista lahjoitetaan 10 % Syöpäsäätiön Roosa nauha-rahastoon.  Matthewin suunnittelemia vaatteita löytyy niin aikuiselle naiselle, kuin pienelle tytön tyllerölle. Kuvien kellohame kukkakuosilla löytyy TÄÄLTÄ ja värikkäät leggingsit TÄÄLTÄ. Heini Issue blogin kuvat ovat aina loistavia ja niissä on persoonallinen ote! Kaksi ylimmäsitä kuvaa on ottanut niinikään ystäväni Sakari Röyskö. Hän on taitava valokuvaaja! Saken sivut löytyvät TÄÄLTÄ!
Nyt ryhdyn pakkaamaan. Lähden iltapäivällä Helsinkiin. Matkaseurana minulla on äitini, joka käy Helsingissä töissä. Näistä yhteisistä junamatkoista onkin tullut täydellistä "äiti&tytär" aikaa. Majoitun yhden yön rakkaan siskoni ja hänen perheensä luona. Huomenna on luvassa hengailua ihastuttavan blogiystäväni  OI MUTSI MUTSIN kanssa. Mukana kulkee myös aivan fantastinen pieni "Seuramies". Hänestä löytyy hiukan tarinaa muunmuassa TÄÄLLÄ! Aivan mainio seuralainen. Hän on söötti, boheemi, rento ja reipas. 
Sen verran kerron, että näin Marimekon kutsussa jotain todella mielenkiintoista. Kerron siitä lisää huomisen jälkeen, kun olen nähnyt mallistot "livenä". Mukavaa Keskiviikkoa!

/Jos haluatte seurata matkaani realiajassa suosittelen tsekkaamaan INSTAGRAMMINI! Löydyn sovelluksesta käyttäjänimellä Ekojohanna. Toki luvassa on myös matka-bloggausta./

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne