KOIVUHIMMELI

28. lokakuuta 2013
Ensimmäinen isompi tekemäni Himmeli on valmis. Sanoisin, että perushimmelin tekeminen ei ole vaikeaa, mutta sen tekeminen vaatii kärsivällisyyttä. Ohut lanka ja solmiminen voi olla haastavaa. En suosittele tekämään tämän kaltaista DIY:tä yöaikaan. Itse sorruin tapani mukaan yö-hommiin. Väsymys karsii melko rankasti kärsivällisyydestä. Jokatapauksessa valmista tuli! Materiaalina käytin TEIPPITARHASTA tilaamiani koivukuosisia paperipillejä. Paperipillit ovat loistava materiaali himmeleiden tekoon. Suunnittelen tekeväni vielä ainakin yhden lastenhuoneeseen. Materiaalina voisin käyttää vaikkapa KELTAISIA SAHANLAITA KUVIOLLISIA tai PUNAISIA VINORAITA KUVIOLLISIA paperipillejä. Himmeli on kiva elementti sisustuksessa. Suosittelen!

12 kommenttia

 1. Ihan superhieno, koivukuosi on täydellinen himmeliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Sopii tosi hyvin koivu just tähän :)

   Poista
 2. Tosi kiva. Mietin juuri itse, että voisi kokeilla muutamaa sellaista timantinmuotoista kun synttärijuhlista jäi pillejä. Oliko sinulla ohjetta, kun itse en nyt osaa aloittaa ilman ohjetta.

  VastaaPoista
 3. http://www.yhteishyva.fi/viihde-ja-vapaa-aika/neuleohjeet-ja-askartelu/jouluhimmeli-pilleista/0218010-108217 Tässä esim yksi ohje netistä äkkiä bongattu. Mulla on tuossa himmelikirjassa monia ohjeita ja siitä oon ottanu mallia. Googlettamalla löytyy paljon varmasti. Tuo on helppo perus himmeli :)

  VastaaPoista
 4. Tosi mahtava! Ajattelin kans tehdä himmelin sisustuselementiksi, noista paperipilleistä. Montako pillipussia meni himmeliin?

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 <3 Terkkuja sinne mahtis blogiystävälleni <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne