KOIVUTEX

9. lokakuuta 2013

Lupasin kertoa Vaasalaisille ja teille muillekin mattovinkin. Kävin kaupungissa pari viikkoa sitten ja löysin sattumalta torikauppiaan, joka myi mattoja.  INSTAGRAMMASIN pikaisesti kolme kuvaa. Jutustelin tovin mukavan myyjän kanssa ja hän kertoi matoistaan. Nämä ovat siis KOIVUTEX nimisen yrityksen mattoja. Ne tehdään Lapualla ja ovat siis taattua kotimaista laatua. Matot tuntuvat sormien alla todella laadukkailta. Pitävät varmasti muotonsa. Mattojen kudonnassa on käytetty tukirakennelankaa. Jokainen paksumpi kude on vahvistettu näkymättömällä paperinaruytimelllä. Tämä tekee matosta jykevän. Kivan näköisiä ovat! Ensimmäisen kuvan raitamatto miellytti silmääni. Raitojen värit ovat myös muunneltavissa. Voit siis tilata maton vaihtamalla raitojen värejä. Tässä oli jotain pieniä rajoituksia, jotka kannattaa selvittää ennen kuin tilaat kustomoituja mattoja. Mattojen hinnat olivat kohtuulliset! Kustomointikaan ei maksanut montaa kymppiä ylimääräistä.  Torimyyjä on Vaasan torilla Lauantaisin. Yrityksen sivut ja verkkokauppa löytyy TÄÄLTÄ! Eläköön Pohjanmaa!

/Keskimmäisen kuvan matto on nimeltä PURO. Tsekatkaa myös Koivutexin muovimatot nimeltä HELMIÄ/

6 kommenttia

 1. Löytyykö noita ylimmän kuvan mattoja mistä? Tai saako niitä miten tilattua? Nettisivuilta en löytänyt vastaavaa, enkä osoitetta josta noita kustomoituja mattoja saisi ostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varmaan kävästä torilla kyselemässä tai sitten kysyä mailissa. Yhteytiedot löytyy niiden sivuilta. Mies tais mainita et ne kustomoidut tilataan sähköpostilla. Joo, mä ihmettelin kans et noit ekan kuvan mattoja ei verkkokaupas näkyny :/

   Poista
 2. sisustuksesta kiinnostuneena huomasin kanssa tänään Tampereen torilla kyseisen mattokauppiaan ihan sattumalta . osui värit silmiin kun kävelin torilla . laadukaan tuntuisia , ja siihen nähden edullisia juu . Kaikki mallit ei näytä olevan netissä , mitä esitteessä , torilla oli esillä . Henk koht menee tilaukseen ainakin malli laivalahti keltaraitaisena . KIva löytö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi on upeita mattoja ja just niin hyvä laatu <3

   Poista
 3. Mulla tuo sama Laivalahti-malli mutta vihreäraitaisena. Oon tykännyt! Ylimmän kuvan mattokin löytyy nykyään nettisivuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Nämä on kyllä upeita mattoja! <3 Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne