KUNNON BLOGGARI...

26. lokakuuta 2013


...bloggaa heti pian synnytyksen jälkeen. Kyllä! Niin tein. Istuin vauveli sylissä ja Macbook jalkojeni päällä. Otin tämän kuvan ja kirjoitin POSTAUKSEENI otsikoksi "Hän tuli tänään". Tästä on kulunut tasan kaksi vuotta. Olo oli tuolloin autuas ja on sitä edelleen. Olen onnellisessa asemassa, sillä kaikki neljä synnytystäni ovat sujuneet todella nopeasti ja helposti. Kivunlievityksiä en ole ehtinyt tosin saamaan, vaikka olisin halunnut.  Muistan kuinka kätilöt Eskilstunassa päivittelivät herra Hoon syntymän jälkeen kuinka "Fru Koo" "Swishade förbi" heti synnytyksen jälkeen. Eräs heistä näytti minua oppilaalleen ja kertoi, että tässä näet naisen joka on luotu synnyttämään. 
Judit syntyi yllättäen. Menin itseasiassa vain Äitipolille kontrolliin. Vedet menivät tutkimushuoneessa. Soitin miehelleni, joka nauroi ja väitti minun vitsailevan. En kerro tässä  tarinaa vaan voitte lukea sen kokonaisuudessaan TÄÄLLÄ! 
Tänään Judit on 2-vuotta. Hän on iloinen pieni tyttö, söötti ja määrätietoinen. Hän rakastaa "Tittyä" eli Hello Kittyä ja "tautoja" eli autoja.  En voisi kuvitella elämääni ilman häntä. Onnea mamman pieni rakas pallero!

3 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Tack Melli o som sagt så var det här två år sedan ;) Hoppas jag inte vilseleder folk med dessa bilder ;) haha. Ha det gott! <3

   Poista
 2. Nå nu vet jag nu hur gammal hon är, er fina lilla! :) Hoppas hon haft en fin födelsedag!
  Vi firar en tioåring denna vecka, kan knappt tro att det är sant! :D Ha det så bra ni med! <3

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne