MAANANTAIN MARIMEKKO

21. lokakuuta 2013


KUVAT: MARIMEKKO.

Jouluihmisiä! Taidan olla. Maanantain Marimekkona on erittäin hyvä jakaa nämä keittiötekstiilit. Marimekon sarja KUUSIKOSSA sopii todella hyvin joulukeittiöön. Punainen/sininen ja valkonen ovat mainion raikas yhdistelmä. Alimmaisen kuvan keittiöpyyhe ei kuulu "Kuusikossa" sarjaan vaan on nimeltään "Puketti". Upeita! Lähden tämän kuun lopussa Helsinkiin tutustumaan Marimekon 2014 sisustusmallistoihin. Tuskin maltan odottaa! Luvassa on myös mukavaa hengailua blogiystäväni OI MUTSI MUTSIN kanssa. Helsinki, oletko valmis? Johanna Koo on taas tulossa [virne tähän perään].

Kuvien tuotteet: KUUSIKOSSA-UUNIKINNAS, KUUSIKOSSA-LAUTASLIINAT, KUUSIKOSSA-KEITTIÖPYYHEKUUSIKOSSA-TARJOTIN ja PUKETTI-KEITTIÖPYYHE. Laitan jatkossakin tuotteet ja linkit sivuille joista ne on löydettävissä, jos ne ovat tiedossani. Yritän tehdä samoin myös omissa sisustuskuvissani. Saan usein kysymyksiä siitä mikä tuote on kysymyksessä ja mistä sellaisen saa hankittua.

/Muuten, sain kerran palautetta linkeistä. Niitä oli kuulemma liikaa. Sen verran minun täytyy informoida, että linkit kuuluvat olennaisena osana blogikirjoituksia. Varsinkin, kun kyse on sisustuspainotteisesta blogista. Tarkoitus on jakaa sisustusinspiraatiota. Inspiraation jakamiseen kuuluu omien kuvien lisäksi myös tuotteet, joista haaveilee ja tykkää. Nämä löytyvät yleensä eri verkkokaupoista ja nettisivuilta. Kun käytän kuvia muilta sivustoilta tulee ne aina linkittää alkuperäiseen sivustoon. Ilman linkkejä, en voisi käyttää muita kuin omia kuviani. UGH!/

Mukavaa Maanantaita!

8 kommenttia

 1. Kuusikossa tarjotin on aivan mielettömän ihana ja sen aion myös kotiuttaa meille :) Kiva sarja ja kuosi muutenkin.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Jag med! <3 Och fattar inte hur jag kan ha tappat bort Mammamekko från min blogglista? :/ Nu finns den där! :)

   Poista
 3. Kutsun sain minäkin, mutta taitaa tulla työt esteeksi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, olis ollu kiva tavata. No ens kerralla....tuleehan noita ;) Terkut <3

   Poista
 4. ...Ja mä taidan tietää mitä meidän joulupöydästä löytyy tänä vuonna ;)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne