MAANANTAIN MARIMEKKO

28. lokakuuta 2013

KUVA: MARIMEKKO

Unikko oli ensimmäinen kontaktini Marimekkoon. Olin tuolloin hyvin nuori ja kuosi jäi mieleeeni. Minulla on ollut isokukkaista Unikko-kangasta punaisena, mustana ja harmaana. Jossain vaiheessa kyllästyin, kuten varmasti moni muukin. Silti tänään, kahlatessani Marimekon kuvapankissa, pisti silmääni kuvan versio Unikosta. Tässä on jotain erittäin miellyttävää. Sopisi hyvin tyttöjen kerrossänkyyn. Kuvan pussilakanasetti löytyy Marimekon verkkokaupasta TÄÄLTÄ! Vieläkö teiltä löytyy Unikko-kuosia?

/Todella mielenkiinnolla odotan Marimekon Torstain tapahtumaa, jossa esitellään 2014 sisustusmallistoa/

6 kommenttia

 1. Harvinaista mutta totta - muhun ei koskaan iskenyt tämä Unikko kuosi, ei koskaan. Mutta monia muita lemppareita löytyy :) Mukavaa tulevaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä diggasin joskus 80-90luvuilla ja sit alkasin melkein inhoon. En ole pitkään aikaan kattellu mitään unikkojuttuja mutta nämä nyt ehkä hiukan nosti ;) En silti laittas tällähetkellä muualle kun lastenhuoneen sänkyyn mahdollisesti.

   Poista
 2. Minäkään en niin välitä, kuosi on kulutettu loppuun. Mutta tässä on kyllä hienot värit!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no nuo värit tossa toi jotenki uutta fiilistä :)

   Poista
 3. unikko ei oikee iske mutta tyttöjen sänggyissä on pikkuunikon lakanat ja sinne ne sopii ku ei tarvii jatkuvasti kattella! :)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne