MARIMEKKOTALOSSA

31. lokakuuta 2013
Iltaa! Matkalla on mukavaa, mutta on aina kiva tulla kotiin. Kiitos rakkaalle sisarelleni majapaikasta ja rakkaalle äidilleni hyvästä matkaseurasta ja lounaasta eduskunnassa. MUTSIKIN ansaitsee jälleen kiitokset loistavasta seurasta. Heräsin tänään kello 6.15. Suuntasin bussilla, junalla ja metrolla Herttoniemeen ja Marimekkotaloon. Tänään esiteltiin 2014 sisustusmallisto. Rakastan Marimekkoa, sen olette varmasti kuulleet ja nähneet. Oli erittäin mielenkiintoista nähdä paikka, jossa kuviot saavat alkunsa. Marimekon toimitusjohtajan Mika Ihamuotilan ja taiteellisen johtajan Minna Kemell-Kutvosen lisäksi paikkalla olivat lähestulkoon kaikki suunnittelijat. Tilaisuus oli lämminhenkinen ja rento. Kevät tuo tullessaan kivoja kuoseja ja värejä. Maija Isolan suunnittelema Unikko täyttää ensivuonna 50-vuotta. Sen kunniaksi saamme nauttia upeasta uudesta värityksestä. Itseasiassa Unikko uusilla väreillään sai täyden huomioni. Kuosi näkyy ensimmäisessä kuvassa keskellä. Mahtava! Jaan inspiroivat kuvat uusista kuoseista erillisessä postissa hyvin pian!

/Ihmiset kuvissa: toisessa kuvassa Minna Kemell-Kutvonen ja MAIJA LOUEKARI. Kolmannessa OI MUTSI MUTSI ja LAPSELLISTA-blogien pitäjien söötit lapset, jotka saivat itse Ihamuotilan hyvälle tuulelle. Neljännessä rouva, jonka nimeä en valitettavasti muista ja ihastuttava suunnittelija Paavo Halonen/

2 kommenttia

  1. Kyllä Marimekolla on vahva jalansija myös mun sydämessä. Mutta nykyään en enää osta esim. juurikaan trikoovaatteita. Hinta ja laatu ei mun mielestä enää ole järkevässä suhteessa. Kyllä meillä kuitenkin kodintekstiilit (verhot, lakanat, pyyhkeet jne) ovat suurimmaksi osaksi Marimekkoa ja tulevat olemaan varmaan jatkossakin. Ja Siirtolapuutarha valtaa tilaa astiakaapista jatkuvasti enemmän ja enemmän.
    En myöskään omista mitään muita kuin Marimekon laukkuja ja pussukoita, enkä usko niistäkään luopuvani lähivuosina. Jotenkin kummallisesti myös kenkävalikoima ja sateenvarjot ovat alkaneet vaihtua "ei mistään merkistä" Marimekkoon :)

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne