MESSUILLA

26. lokakuuta 2013


Hyvää iltaa tai oikeastaan yötä! Tulin hetki sitten töistä. Päivä on ollut pitkä ja tekemistä on ollut paljon. Kuten sanottu, kävin tänään Rakennus/Huonekalumessuilla Mustasaaren Botniahallissa. Messut ovat mukavia. Olen havainnut bongaavani aina jotain uutta. Niin myös tänään. Joka kerta löytyy yksi tai useampi hyvä tuote. Valaisimet ovat asia, joihin kiinnitän huomioni aina. EERO AARNIO on ikuinen suosikkini. Voisin ostaa kaikki hänen suunnittelemansa tekeleet. Tänään juttelin hänen managerinsa kanssa. Messuilla esiteltiin aivan tuore ja uusi luomus PEACOCK eli riikinkukko. Se oli upea! 
Jutustelin myös CASAN omistajan kanssa. Uskomatonta, että olen asunut Vaasassa jo neljä vuotta tutustumatta kyseiseen liikkeeseen. Luulen, että budjetti kysymys on ollut osaltaan vaikuttamassa asiaan. Kotihoidon tuella, kun ei designia ostella. Casa-liike on seuraava kohteeni. Ajan kaupungille, lataan kameran akun ja tyhjään muistin. 
Kuten aiemmin huomasitte sain otettua kuvan itsestäni Martin Timellin kanssa. Yleensä en kehtaa  tuollaista tehdä, mutta tänään uhmassani tein. Tapasin myös AVEON mukavia tyttöjä ja bloggareita SUSANNAA ja JOANNAA. Olen superiloinen siitä, että Vaasalaiset bloggarit ovat alkaneet löytää toisiansa. Messuseurani oli parasta mahdollista. Olin liikenteessä oman isäni ja äitini kanssa. Olo oli kuin pikkutytöllä. Hyvä päivä! Saatan nukahtaa melko helposti.

/Kukat SUNDS, valaisimet Secto Design OCTO, Eero Aarnio GHOSTORIGO KIRKASVALOLAITE ja PEACOCK. Kuvissa näkyy myös musta PONY/

Vinkki! Jos olet menossa messuille huomenna suosittelen ilmaista messubussia. Se ajaa nonstoppina kaupungintalon edestä Botniahalliin. Säästät vaivaa ja parkkimaksun!

2 kommenttia

 1. Meille on ostettu muutama huonekalu Casasta siltä ajalta kuin se vielä oli Vasaesplanadilla. Silloin liike, valikoima ja palvelu olivat mielestäni paljon parempaa kuin nykyisessä liikkeessä, mutta kannattaa silti käydä katsastamassa paikka :D

  Tänään oli suunnitelmissa messupäivä, mutta vielä harkitaan vaihdetaanko kirppispäiväksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi molemmat vaihtoehdot kuullostaa loistavilta :) Terkkuja <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne