ONNEA LÖYTÖ 4-VUOTTA!!

7. lokakuuta 2013


Hurraa! Perustin Löytö-blogin Lokakuun 3. päivä vuonna 2009. Siitä on kulunut 4-vuotta ja neljä päivää. Uskomaton matka! Ensimmäinen blogipostini löytyy TÄÄLTÄ! Ajattelin alkuun esitellä pelkästään kirpparilöytöjäni, mutta hyvin pian huomasin kirjoittavani myös muuta. Blogista tulikin sekalainen päiväkirja. Olimme juuri muuttamassa Ruotsista Suomeen ja elämä tulisi muuttumaan. Ajatuksenani oli myös, että sukulaisemme jotka jäivät Ruotsiin, voisivat seurata elämäämme. Rakastan bloggaamista! Tykkään kirjoittaa, vaikka kielioppini ei todellakaan ole parhaimmasta päästä. Siitä olen saanut palautetta useaankin kertaan. Jo kauan sitten kirjoitin kuitenkin lukijoilleni siitä, kuinka tämä blogi ei sopisi heille jotka ärsyyntyvät ja häiriintyvät kirjoitusvirheistä. Yritän toki parhaani, mutta virheitä on ja tulee aina olemaan. 
On upea jakaa inspiraatiota ja rohkaista ihmisiä elämän eri osa-alueilla. Silmäni näkevät kivoja asioita päivittäin. Haluan useinmiten jakaa ne teille heti. Sellainen olen! Olen avoin ja sosiaalinen. Puhun asiosta suoraan! Kerron monia asioita blogissani, mutta paljon jää myös kertomatta. Pitäydyn sisustuksessa, tuunauksessa ja tee-se-itse hommissa. Joskus kerron omista tunteistani ja lapsistani. Lapset pidän kuitekin tietoisesti hiukan taka-alalla ja kerron heistä hillitysti. Saavat sitten itse blogata, ja kertoa kun kasvavat! Tyttäreni ovat jo moneen otteeseen puhuneet blogin perustamisesta. He ovat 10 ja 9-vuotta. Sööttiä! Nyt juhlitaan! Olen juuri tilannut kivoja juttuja seuraavan arvonnan voittajalle. Paljastan uuden arvonnan ja sen mukavan palkinnon illalla! Onnea mä! Onnea Löytö ja pitkää ikää! Pysykää kuulolla!

9 kommenttia

 1. Onnea blogille ja sinulle! Olen itse suht. tuore blogisi seuraaja ja pidän kovasti. Kirjoitusvirheillä ei ole mitään merkistystä! Jatka samaa rataa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera ja tervetuloa!! <3 <3 Toivottavasti viihdyt kanssani piitkäään ;)

   Poista
 2. Paljon onnea! Tuli samalla mieleeni, että apinalandia täyttää myös ihan just 4 vuotta. Piti ihan käydä tsekkaamassa...

  VastaaPoista
 3. Onnea Löytö neljä vee! Ihana muuten tää blogin uusi ulkoasu :D

  VastaaPoista
 4. Onnea onnea!! Ja jatka ihmeessä kirjoittamista virheistä huolimatta, kirjoittaminenhan on niin paljon muutakin kuin kielioppia - se on itsensä ilmaisemista!! t. erkka-ope ;)

  VastaaPoista
 5. Onnea! Jatka samaan malliin :) Pidän siitä että bloggaat usein ja laitat kauniita kuvia mukaan.

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea blogille ja sinulle! Minun blogi täytti kesäkuussa 3 vuotta, mutta se meni minulta ihan ohi ;)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne