SUNNUNTAIN PUUHIA

27. lokakuuta 2013

Jes! Hyvää Sunnuntaita! Tänään on ollut hyvä päivä, vaikka ei pelkästään. Aamulla hermoilin perinteiseen tapaani ompelukoneen kanssa. Mieheni osaa käyttää sitä tällä hetkellä paremmin kuin minä. Sain homman lopulta toimimaan tai hän sai. Hiukan kirpaisee tunnustaa [virne]. Tuloksena syntyi tyynyjä. Viimeistelin Marimekon kankaasta "Pakkanen" muutama päivä sitten aloittamani tyynyn. Tein sille kaveriksi pienen lintuaiheisen tyynyn. Tiedättekö muuten minkä nimisestä ja merkkisestä kuosista se on leikattu?  Himmeleitäkin olen tehnyt. Ripustin yhden niistä makuuhuoneeseen. Väsäsin samoiseen huoneeseen myös köyhän tytön "Gran" kuviot. Leikkasin mustasta vinyyliteipistä kuusen muotoisia tarroja. Koko seinälle suosittelen Elisabethin aitoa "Gran" tapettia. Valitettavasti en löytänyt sitä hänen FINE LITTLE verkkokaupastaan. Lienee loppu. Aluksi meinasin asetella ne viivottimen kanssa, mutta päädyin lopulta vapaaseen asetteluun. Ei aidot kuusimetsätkään ole viivottimella mitatut.
Jännä viikko on edessä. Lähden Keskiviikkona Helsinkiin ja Torstaina osallistun Marimekon 2014 sisustusmalliston esittelyyn. Jännää! Olen päättänyt pysyä uskollisena Marimekolle ikävistä jutuista huolimatta. Toivon todella, että jokainen taiteilija/suunnittelija pohtii asioita  ja ottaa opiksi näistä. Tarkkasilmäiset näkevät, että petimme on nyt melko näppärästi pedattu. Aiheesta lisää alkuviikosta. Nyt on kaffitettava velipoikiani! Ajös!

/Paperipillit himmeliin TEIPPITARHA, vinyyliteippi 3€ kirpparilta, BLOGITYYNY IKEA STOCKHOLM, kuosi isossa lintutyynyssä Pakkanen/

6 kommenttia

 1. Tuosta joulukuusi-hässäkkä onnistui hyvin, pointsit sulle ;)

  Mun villi veikkaus tuosta kankaan merkistä on Aarrekid?

  VastaaPoista
 2. Täälläkin on väsäilty pillihimmeliä. Vasta kaks pientä sain aikaiseks, kun piti taas alkaa säveltämään omiaan kesken kaiken :) Kuuset on hienoja. Ja tyynyt kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan niissä näpertely. Mulla on yksi tosi iso meneillään. Haluun saada sen valmiiks ennen Helsingin matkaa ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne