TYLY KANNANOTTO

28. lokakuuta 2013


Ihan pakko! Suomen Kaunein Koti- ohjelma alkoi tänään MTV 3:lla. En tykkää! Miksi? No siksi, että "Suomen Kauneinta Kotia" ei voi valita. Koti, joka mielestäni on Suomen kaunein, ei välttämättä ole sitä sinun mielestäsi. Olen kautta aikojen "tykännyt kyttyrää" titteleistä "Maailman kaunein nainen" "Maailman hirvein kämppä" "Suomen paras kokki" ja niin edelleen. Kauneus ja kauheus on katsojan silmissä ja rumaa ei ole olemassa. Ugh! Hyvää illanjatkoa! 

/Ihmisten asuntoja on tosin kiva katsella. Rumia koteja ei ole olemassa!/

13 kommenttia

 1. Tuima ilme :) pitääpä katsoa jos löytyy netistä katsottavaksi ohjelma.

  VastaaPoista
 2. Jos unohtaa sen kilpailuasetelman, niin onhan toisten kauniita koteja tosi kiva tirkistellä. :) Se arvosteleminen ja pisteytys on kyllä aika tylyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siitä mäki tykkään...katsella koteja. Mahdotonta on valita kaunein kun tyylitki on niin eriäviä...eikä niissä ole kauniimpaa kun toinen :) Viihteeksihän tuota tietty tehdään ;)

   Poista
 3. Kilpailuasetelmasta en minäkään tykkää! Kiva on katsella kauniita koteja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä ja just kun tuossa aihepiirissä ei oikein pysty kilpaileen. Eri asia olis jos mitattais jotain lukuja ja vaikka kuinka monta vatsalihasliikettä vetää ;)

   Poista
 4. Samaan kastiin meni rockin sm- kisat yms. bändikilpailut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Oi mä en aiemmin hoksannukkaan et sullakin on blogi. Kiva juttu! Meillä on muuten sama syntymävuosi :)

   Poista
 5. Samaa minäkin olen itsekseni miettinyt. Että täysi mahdottomuus valita "kaunein koti", kun makuja on niin monia. Ihan tyhmä ajatuskin... Ja sitä paitsi se oma koti on kuitenkin jokaiselle se ihanin ja tärkein (olipa se jonkun toisen mielestä kaunis tai ei).

  Miksi kodeistakin on pitänyt tehdä tällaisen kilpailun tyyssija? En ikimaailmassa antaisi kenenkään tulla arvostelemaan, kommentoimaan ja pisteyttämään omaa kotiani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Muutenkin jokainen kilpailussa mukana ollut aloitti "tämä on meidän näköinen" ja tyyliin täynnä rakkaita asioita siksi tämä on suomen kaunein koti... noinhan se on jokaisella ;)

   Poista
 6. Kisan tuomari Hanna Sumari Yle Puheen haastattelussa: http://areena.yle.fi/radio/2068581

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuntelin ;) Hiukan vaan vesittyy sit toi ohjelman nimi. Arvionti tai arvostelu on sama asia jos annetaan pisteitä ja kauniita koteja vois esitellä Suomen kansalle jollain muullakin ohjelman nimellä :)

   Poista
  2. Oli muuten fiksu haatattelu ja hyvät on ajatukset Hanna Sumarilla :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne