DISSAUS

7. marraskuuta 2013
>Yhteistyöpostaus Aamumaa<
Dissaan BLOGIKYNTTILÄN ja korvaan sen näillä upeilla hyvänmielen kynttilöillä. Tutustuin AAMUMAA nimiseen yritykseen Habitaressa. Sydämmeni palaa tämän kaltaisille tuotteille. Yritys valmistaa kynttilöitä ja saippuoita  ympäristöystävällisistä kasviperäisistä luomuraaka-aineista, luontoa kunnioittaen. Tuotteiden tuoksuihin käytetään eteerisiä öljyjä ja väriaineina mineraalipigmenttejä. Kuvien soijakynttilöissä näkyy eri eläinten tassun jälkiä. Aivan ihastuttavia! Lisää informaatiota Aamumaasta ja heidän valmistamista tuotteistaan löytyy TÄÄLTÄ! Sivuilta löytyy myös verkkokauppa ja lista jälleenmyyjistä. Vaasassa tuotteita myy LOFTET. Tällä hetkellä kyseisessä liikeessä myydään vain saippuoita. Vaasalaisten on siis tilattava kynttilät verkkokaupan kautta. Suosittelen! Sopivat loistavasti niin lahjaksi, kuin omaan kotiin. Ekojohannan unelma tuote sanoisin! 

/Tervetuloa lukija 398, Minna! Enää kaksi ja 400 pärähtää rikki. Upeeta, ketkä olette?/

4 kommenttia

  1. aivan älyttömän söpö idea nuo tassunjäljet. Joskin pistää miettimään pieniä kissatyöläisiä jotka raatavat ruokapalkalla painaen käpälää streariiniin 8tuntia päivässä ilman taukoja ;))

    VastaaPoista
  2. näemmä metsätontutkin ovat siirtyneet uusiin hommiin. http://www.aamumaa.com/magento/fi/allsoaps/elv.html tähän se kehitys sitten on jo tullut.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania kynttilöitä ja varsinkin saippuoita tuolla. Kiitos linkkivinkistä.

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne