LAUANTAI

30. marraskuuta 2013


Tämä päivä on kulutettu suurimmalta osin FYNDIS kirpparilla. Fyndis on muuten kiltein ja hyväpalveluisin kirppis! Vessatkin ovat ilmaiset! Ihana paikka! Seurana minulla oli ihastuttava veljeni vaimo L. Todella mukava, kun kerrankin oli hyvää seuraa kierroksella. L paljastuukin olevan taidokas kirppis-kiertelijä. Löysinkö? Löysin ja paljon. Tällä kertaa löysin eniten käytännön juttuja kuten vaatteita lapsille ja itselleni. Huomenna on saatava joulukoristeita paikoilleen, mutta nyt töihin! Mukavaa Lauantai-iltaa!

/Yksinkertainen on parasta. Laitoin valkoisen Hyasintin tyhjään Hieno Winter Edition-kahvipakettiin. Tosi kiva!/

8 kommenttia

 1. Fyndis är mitt favoritloppis också. Har inte varit på länge nu, med borde ta en sväng innan jul.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja, och de vänligaste stället som sagt :)

   Poista
 2. Fyndis on niin kiva kun siinä on helppo käydä ja meitä lähinnä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, te autte sillä suunnalla. No on sitte kiva kirppis lähellä :)

   Poista
 3. Fyndis on kyllä kiva paikka. Otin sieltä taas pöydänkin just, kun aina on muka jotain ylimääräistä :) Ja kerrankin osasin jopa otekin kierrellä pöytiä ja löysin Aamulle pari lelua. Jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, muistin yks päivä et ostin sulta sen pipon...muistit sä? Mutta unohdin hakea....luulen et ostin sen sulta nyt Fyndiksestä? 1€ mustavalko raidallinen uusi pipo ;)

   Poista
  2. Nyt repeilen täällä ihan täysillä!! Kun kollasin kirpparikamoja, löysin sen pipon ja muistin, et se oli sulle. Jätin sen sivuun mutta ilmeisesti oon kuitenkin epähuomiossa hinnoitellut sen ja vienyt Fyndikseen :D Hyvin me vedetään!!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne