MAANANTAIN MARIMEKKO

4. marraskuuta 2013Hyvää huomenta! Puolet lapsista lähti kouluun ja puolet on kotona. Uusi viikko ja uudet kujeet. Viime viikon Marimekko visitiistä jäi esittelemättä kaksi upeaa kuosia. Nämä kankaat ovat osa 2014 sisustusmallistoa. Ensimmäisessä kahdessa kuvassa näette "Kurjenpolven". Kuvio on  Aino-Maija Metsolan suunnittelema. Todella näyttävä ja kaunis! Kahdessa viimeisessä kuvassa näkyy puolestaan "Matka Paratiisiin" kuosi, joka on Maija Louekarin käden jälkeä. Fantastista värien vitamiinia. Kangasta katsellessa piristyy väkisin! Virkeää Maanantaita!

/Itse on todettava, että tämä Maanantai-aamu ei ollut omalla kohdallani kovinkaan virkeä. Tahmeaa ja jähmeää! Lapsia väsytti, minua väsytti ja jopa kissoja väsytti. Nyt on koottava itsensä ja alettava hommiin. Pyykkiä on pestävä ja illaksi ehdittävä töihin./

4 kommenttia

 1. olipa ihanan raikas tuo vika kangas! näyttää kumminkin enemmän vallilalta ku marimekolta ;) mutta hieno!
  -jenni nalaneps

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, onhan siinä samaa henkeä itseasiassa. Terkkuja Jennille <3

   Poista
 2. Upeaa. Ja lepakkotuoli, rakastan! Mun lapsuudenkodissa oli sellainen ja harmittaa että se on hävitetty, snif. Kun saan lisää neliöitä joskus, todellakin aion hankkia oman lepakkoni!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluun kaksi lepakkoa. Sopis niin hyvin tänne olohuoneeseen :) Jahka lakkaan köyhtymästä ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne