MYYTÄVÄ ASUNTO

21. marraskuuta 2013Ah ihanuutta! Kuvissa  on minun ja varmasti monen muunkin unelmien koti! Juuri näin haluaisin sisustaa ja asua! Kyseessä on myytävä asunto Saltsjö-Boossa, Ruotsissa. Tätä upeaa paritalon puolikasta myy kiinteistövälitys FANTASTIC FRANK. Kuvan kodin on "stailannut" Ruotsalainen huonekalumuotoilija LILJA LÖWENHIELM. Liljan työt ovat upeita. Sisustuksessa on käytetty ASPLUNDIN valmistamia huonekaluja ja sisustuselementtejä. Sanoisin, että aivan henkeäsalpaavaa. 
Myytäviä asuntoja on kiva bongailla, vaikka itse ei niitä olisi ostamassa. Asuntojen kuvista ja sisustuksesta löytää parhaimmillaan mainioita ideoita omaan sisustukseen. Niitä soveltamalla saa mukavia asioita aikaiseksi omassa kodissa ja sen kontekstissä. Itse en katso näitä kuvia miettien, kunpa minkäkin asuisin noin. Minulla on aina ensimmäisenä mielessä, mitkä ideat voisin hyödyntää meillä, tässä ja nyt. Mukavaa Torstaita!

/Tämä koti on nähty viimeisen vuorokauden aikana useassa paikassa blogosfäärissä, mutta totean kuten blogiystäväni A MERRY MISHAP  "I post it anyways". Kun löydän jotain mahtavaa, postaan sen vaikka se jo olisi jo näytetty ja kulunut./

5 kommenttia

 1. Ihana!
  itsekin luen asuntolehtiä ja etuovi.com:a juurikin stalkatakseni,minkälaisia sisustuksia ihmisillä on. Itsellä on unelmien talo tässä ja nyt,mutta aina on kiva saada uusia vinkkejä :)

  AnnukaH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Vinkit on aina tervetulleita :) ja sisustamista riittää vaikka asuiski jo unelmien talossa....ainakin jos on tällanen muutoshaluinen kun esim mä ;)

   Poista
 2. On kyllä upea kämppä. Ja monta kivaa ideaa :)

  VastaaPoista
 3. Suomalaisten kiinteistövälitysfirmojen ja kaikkien asunnonkaupittelijoiden voisi kannattaa ottaa oppia.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne