PÄIVÄN LÖYDÖT

16. marraskuuta 2013Esittelen harvoin kaikki mitä "löytökassini" sisältää, mutta tänäään aion tehdä sen. Löydän kirpparilta sisustuskamojen lisäksi myös paljon muuta tarpeellista. Tämän päivän kassi sisälsi seuraavaa: mekko Juditille 1,20 marmorinen suolasirotin 50 c, pilven muotoinen piparimuotti 50 c, Duralex juomalasit yhteensä 30 c, kynttilänjalat yhteensä 90c, keramiikka pikari 40c, joulukoristeet yhteensä 90 c, kengät herra Hoolle 3€, musta kypärämyssy 50c, musta tuubihuivi 1€ ja sininen kauluri 50c. Ei paha! Kassin sisällöstä sen verran, että joulu kimalteet ostin miehelleni. Hän käyttää ne materiaalina perhonsidonnassa, jossa hän muuten on todella "pro". Kuvan juomalasit ovat mielettömän kestävät. Ostan niitä lapsien käyttöön. Päivän paras löytö oli kengät herra Hoolle. Oletteko te tehneet löytöjä tänään?

3 kommenttia

 1. Tosi kivoja löytöjä! Itse en ole aikoihin piipahtanut kirppareilla, päin vastoin olen yrittänyt päästä roinasta eroon. :D Mua jokseenkin ahdistaa tää tavarapaljous. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tavaraa on usein liikaa. Itellä on aina se periaate...kun oon tällanen kirpputoriluuta....et aina yhtä paljon pois kun tuon ja niin meni myös tänään ;) Joku joskus päivitteli et kuinka mä saan kaikki löytöni mahtuun ;) Juuri tämän takia :) Terkkuja <3

   Poista
 2. Oot tehny kivoja löytöjä ja todella edullisesti. Miten musta tuntuu, etminun kirpparilöydötkin tulevat aina liian kalliiksi :( Tuo pilvi muotti on aivan ihana!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne