ARKKITEHTUURI RAKKAUTTA VIETNAMISSA

27. joulukuuta 2013Voi mahtavuutta! Osalle teistä ei tule yllätyksenä, kun kerron, että olen rakastunut Aasialaiseen rakentamiseen, sisustamiseen ja materiaaleihin. Etenkin Japanilainen arkkitehtuuri ja sisustus ovat erityisen lähellä sydäntäni! Materiaalit ja muodot ovat aivan upeita. Surffailen paljon Aasialaisia rakennuksia ja sisustuksia katsellen. Kiitos PINTEREST sivuston. Sitä kautta olen löytänyt paljon upeita rakennuksia, sisustuksia ja paikkoja. Pinterest on avartanut huimasti kaltaiseni "kotikissan" maailmaa. 
Kuvien talo sijaitsee Vietnamissa, Ho Chi Minh Cityssä. Talon on suunnitellut SANUKI+NISHIZAWA ARCHITECTS. Pidän kodin mallista. "Tuubitalo" on tyypillinen kaupunkiasumisen malli Vietnamissa.   Talon rappuset ovat fantastiset. Kodin sisustuksessa on pehmeyttä. Puun sävyt, vihreä ja valkoinen ovat edelleenkin mielestäni lyömätön yhdistelmä. Luonnon materiaalit luovat sisustukseen kauneutta ja harmoniaa. Haluaisin, että meilläkin lattiasta kasvaisi pensas. Taitaa tosin olla hiukan vaikea toteuttaa tällä hetkellä. Haluan enemmän tämän kaltaista sisustusta.
Hiroyuki Oki on japanilainen kuvaaja. Hän on kuvannut paljon mielenkiintoisia kohteita. Lisäinformaatiota hänen töistään löytyy kuvien alla olevan linkin kautta. Silmä lepää!

/Tänään olimme siskoni ja veljeni vaimon kanssa aleostoksilla. Teimme hyviä löytöjä! Olo tosin on hiukan hyytynyt ja jalat kävelystä kankeat. Tänään postitin hakemukseni AVEON ja Yrkesakademin SISUSTUSALAN PERUSOPINTOIHIN. Mukavaa viikonloppua!/

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne