HUONO BLOGGARI

22. joulukuuta 2013

Hyvää yötä! Kello on puoli kaksitoista. Huono bloggari ilmoittautuu! Tämä päivä kului siivotessa ja töitä tehdessä. Ihmettelin aiemmin Facebook statuksessani, että mikä on kun minulle iskee aina hillitön siivousinspiraatio silloin, kun olen lähdössä illaksi töihin. Tänään siivosin fiiliksellä. Raksahteli iloisesti, kun tämä mamma imuroi tyttöjen huonetta. Tyytyväisenä mietin, että mikähän tuo mahtoi olla. Barbin kenkä? Lego? Taisin imuroida myös Barbin säärystimet. Inhoan pientä sälää kuten esimerkiksi Kinder munista tulleita pikku juttuja, parittomia Barbien kenkiä ja Squisy ötiköitä. 
Huomiseksi siivottavaksi jäi vain herra Hoon huone. Hyvä fiilis, kun on siistiä. Lahjat on  vielä pakattava. En ole stressaavaa sorttia juhlapyhien suhteen. Itseasiassa suhtaudun niihin melko kevyesti. Nyt lähden nukkumaan. Huomisesta alkaa uusi blogiviikko. Blogitaukoa en pidä eli varmasti jaan jotain joulusta. Pysykää kuulolla! Rakas siskoni on saapunut perheineen Vaasaan. Sitä olen odottanut! Nyt, öitä!

/Tein tytöille joulupetaukset. Tilasin NETANTTILASTA Annon pussilakanasetit nimeltä PISARA. Aivan ihastuttavat ovat! Annon laatu on kyllä hyvä. Sopiva hinta/laatusuhde. Tällä hetkellä Netanttilasta saa plussakortilla 20 % alennuksen liinavaatteista/

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne