INSTAGRAM

3. joulukuuta 2013


Harmittaa suunnattomasti, että en saa hyviä kuvia millään. Niin hämärää! Jostakin syystä tuntuu myös muutenkin, että kuvaamiseni junnaa paikoillaan. Olen havaitsevani turhaantumista ja kuvaamisen ilo on hukassa. Ilmeisesti olisi välttämätöntä hommata lisävarusteita, jotta pääsisi eteenpäin. KAMERAJALUSTACANON SPEEDLITE SALAMALAITE ja linssi olisivat ilmeisestikin hyvästä. Ongelmaksi koituu se, että en ymmärrä näistä itse yhtään mitään. Jokainen vinkki on tervetullut! Millaset varusteet omistatte kuvauksen suhteen? 

/Olisi todella upeaa jakaa blogissa valoisia kauniita kuvia, mutta näihin on nyt tyydyttävä. Instagrammilla kuvaan paljon, vaikka kuvien laatu ei niissäkään päätä huimaa. Minua voi seurata Instagrammissa käyttäjänimellä EKOJOHANNA, KLIK! Sieltä löydätte myös arkisia kuvia, jotka eivät blogiin asti päädy./

2 kommenttia

  1. Samat ongelmat täälläkin :( Mekin mietimme ja vertailimme tosi pitkään objektiiveja, tällä viikolla pitäisi olla postissa. Tilasimme Sigman 35mm f/1.4 linssin, on ainakin valovoimaa ja kuvien laadunkin pitäisi olla vähän parempaa kun on kiinteäpolttovälinen objektiivi. Jalusta on myös olemassa mutta ei sitä aina jaksa kaivaa esille. Tsemppiä vertailujen kanssa, voin kertoa tuosta Sigmasta sitten tarkemmin kun se kotiin saadaan. Mukavaa tiistaita muuten!

    VastaaPoista
  2. Johanna, ymmärrän kuvausangstin hyvin, sillä itsekin sitä poden. (Marikan blogissa ollaankin jo aiheesta keskusteltu :)) Jalusta on hyvä, samoin valovoimainen linssi, esim Canonilla on noin satasen maksava 50 mm linssi, jossa f/1.8, sillä saa jo huimasti lisää aikaiseksi. Mutta lohdutukseksi, että minusta hämärätkin kuvat ovat kivoja, jos asetelmat on kohdillaan. :)

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne