LAISKA SUNNUNTAI

15. joulukuuta 2013


Kirjoitin juuri FB-statukseeni, että pistäkää paremmaksi! Meidän koko perhe 2 aikuista, 4 lasta ja 2 kissaa nukkuivat tänään puoli yhteentoista asti. Eväkään ei missään värähtänyt! Illalla on tietenkin hankala saada lapset nukkuman, mutta ei mietitä sitä nyt. Meillä nukkuu muuten kolme lasta yhdessä Muuramen Jollassa. Olen sen verran rento mamma, että annan heidän tehdä niin. Saavat nauttia toistensa lämmöstä. Terveellistä ja sööttiä! Mukavaa Sunnuntaita! 

/Lähden hoitamaan muutamia asioita kaupungille. Jos haluatte seurata arkeani klikatkaa itsenne Ekojohannan Instagrammiin TÄÄLLÄ!/

6 kommenttia

 1. Voi. Kuulostaa niin sunnuntailta.
  Eikä tuosta kyllä voi pistää paremmaksi - nukkumisesta.
  Ja kuinka ihanaa, että lapset saavat nukkua samassa sängyssä. Muistelevat sitä varmasti vielä aikuisenakin lämmöllä.

  Tää alkoi leipomaan karjalanpiirakoita. Pojat ovat ulkoilemassa. Sataa lunta.

  VastaaPoista
 2. Pakko kommentoida, meillä nukkui 2 aikuista, 3 lasta ja yksi koira yhteentoista. :) Ajeltiin eilen mökiltä ja lapset nukkuivat autossa ja menivät myöhään nukkumaan. Ihanaa, kun uni maistui kaikille ja itselläkin ihan uudestisyntynyt olo. :)
  Olen kyllä sitä mieltä, että lapset nukkuvat paremmin toistensa/vanhempiensa lähellä. Kuka nyt haluaisi yksin nukkua!
  Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä?! Nukku vai...ihan mahtavaa! Kiva kuulla et muillakin...tätä kun joku saattas paheksuakin kun rytmit menee sekaisin lapsiperheessä ;)

   Poista
 3. Meillä kaikki nukkuvat jonkun kyljessä kiinni, unikaveria vaihdetaan välillä keskellä yötä. Onhan se kivaa, kun kylkeen saa pikku-ukon, vaikka yöt ovatkin välillä rauhattomia.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne