PIMEET ONNETTOMAT

7. joulukuuta 2013Valitettavasti kävi niin, että tein tänään aamupäivällä pienen kirppari kierroksen. Siinä kierroksessa ei sinänsä ollut valitettavaa, mutta siinä oli kun olin eilen luvannut teille valoisampia kuvia työpisteestäni. Se ei onnistunut. Kun palasin kotiin, oli jälleen hämärää. Jokatapauksessa julkaisen nämä surkeat tyhmät kuvat uudesta työpisteestäni. Näkisittepä tämän oikeassa valossa livenä. Ainakin omaa silmääni miellyttää. Sitä en edelleenkään ole päättänyt annanko tuon pärelampun roikkua tuossa vai laitanko tilalle Clas Ohlssonin mustavalkoisen lamppusarjan. Kuinka te tekisitte? Työpisteen taulu on  KAKSI TVÅ kilpailusta voittamani. Se on hassun kiva! Kuvan vanhan pöydän ostin samalta rouvalta, jolta ostin keinutuolin. Pöytä on siro ja se on valmistettu puusta. Pinnatuoli on vanha kirppislöytöni vuosien takaa. Maksoin siitä 8 €. 

/Lähestulkoon kaikki tässä kuvassa on käytettyä. Hintaa pöydälle, tuolille ja lampulle tuli yhteensä 20€. Ei paha!/

7 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos äänestäs ;) <3 Katsotaan mitenkä jakautuu äänimäärät ;)

   Poista
 2. Ihana tuo pöytä! :) Muistuttaa meidän vanhaa pulpettia malliltaan.

  VastaaPoista
 3. Tosi hyviä hankintoja! Ja mä kannatan pärelamppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos äänestäs;) <3 Katsotaan kuinka äänet jakautuvat. Tossa pärelampussa on sitä jotian ja oikeestaan yhdistyy tohin tilaan hyvin kun pöytäkin samaa luonnon värii :)

   Poista
 4. Näyttää oikein kivalta. Pitäisi melkein nähdä niiden Clas Ohlsonin lamppujen kanssa, mutta hyvin tuo pärelampukin sopii :)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne