SUNNUNTAIN SISUSTUSKUVAT JA SUOSITUS

8. joulukuuta 2013


Hyvää Sunnuntaita! Tänään on parempi valo ja otinkin sen kunniaksi kuvia. Näistä kuvista saa hiukan paremman käsityksen siitä miltä täällä näyttää.  Olohuone on melko hyvässä kunnossa. Enää puuttuu vain Linie Design matto ASKO MIXED. Tällä kertaa ostan laadukkaan ison maton. Olen ostanut useamman kerran liian pienen maton. Meillä on paljon tyhjää lattiapinta-alaa olohuoneessa. Vaalea matto tuo tullessaan mukavan efektin. Tällä hetkellä omaan silmääni pistää tuo oransin sävyinen puu. Sitä on hiukan liikaa, kun lattia on tämän värinen. Katon valkaisu tulee niinikään muuttamaan lookkia. Sitä odotellessa.
Työpisteen VALAISIN ASIAAN olen saanut muutaman kommentin, jotka puoltavat pärelamppua. Itsekin olen tällä hetkellä sen kannalla. Meillä riippuu lamppusarjoja niin monessa paikassa, että hiukan erilainen lamppu tuo vaihtelua.  Lamppusarjoista puheen ollen suosittelen Airamin rottinkista HUVILA LEDSARJAA. Lamput luovat aivan mainion tunnelman. Meillä ne ovat makuuhuoneessa rakkaan perintökaappini seurana. Omani ostin Minimanista. 
Nyt suunnittelen ajavani erääseen mukavaan kauppaan, jonka esittelen teille myöhemmin. Yritän ehtiä! Illaksi menen töihin. Mukavaa Sunnuntaita!

/Kerron teille myöhemmin myös viimeisimmän erilaisen arvonnan palkinnon. Sen hankkiminen olikin tällä kertaa hankalaa ja kesti kauan./

7 kommenttia

 1. Den där korgen är jättefin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja, den är så fiiiin! <3 Och stor ;)

   Poista
  2. Olohuoneessanne on mukavan ilmavan ja avaran näköistä.

   Poista
 2. Amazing pics! So inspiring:)

  http://theprintedsea.blogspot.de/

  VastaaPoista
 3. Kivannäköistä, tuo iso pärekori on aivan mahtava! Ja onnittelut hyvästä mattovalinnasta, omani ostin syksyllä ja se on kyllä kaunis, laadukas ja ihana matto! Vähän siitä nukkaa vielä meillä irtoaa, mutta ei haittaa kun muuten on just eikä melkein!

  -Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä niin kans tosta korista tykkään ja tai olla tyyliin 15 € kun maksoin siit...yleensä pyydetään kyllä enemmän :) Korin entinwn omistaja vanhempi rouva kurkisti blogiini ja sai nähdä kamansa uude ympäristössä. Tykkäs tosi paljon :) Terkkuja! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne