TÄYDELLISTÄ UPEUTTA

30. joulukuuta 2013


Inspiraatiota ei voi koskaan saada liikaa. Kuvien talo sai sydämmeni lyömään muutaman ylimääräsen kierroksen. Aivan upea! Toiseksi alimman kuvan paperinarupeitot saivat minut kaivamaan esiin vanhan unohtuneen projektini, paperinaruverhot. Hommaa riittää ennen kuin ne ovat valmiit, mutta sain jokatapauksessa inspiraation jatkaa projektia. Kuvat ja koti löytyvät ROOMED sivustolta. Roomed onkin aivan loistava sivusto hakea inspiraatiota. Menkää! Enjoy!

/Muistakaa kertoa, jos alan bloggaamaan samoja asioita moneen kertaan. Huvittavaa, mutta se olisi täysin mahdollista. Aina en jaksa muistella taaksepäin ja sitä, mitä jo olen blogannut./

EDIT: Minulle selvisikin myöhemmin, kiitos ystäväni Ullan, että tämä unelmien talo on yksi Hyvinkään Asuntomessujen 2013 kohteista. Sitä en todellakaan tiennyt. Nyt harmittaa, että en käynyt asuntomessuilla tänä vuonna. Missasin helmen! Olisin niin kuvannut kyseisen kohteen. Kyseessä on Lammi-Kivitalojen "Maja". Arkkitehtuurista vastasi Kaipainen Oy. Vastaavana projektiarkkitehtinä toimi Juuso Heino. Sisustuksen suunnittelivat Mirella Melander-Salminen ja Dekon Ulla Koskinen.  Lisäinformaatiota kohteesta löytyy TÄÄLTÄ! Upeaa duunia! 

5 kommenttia

 1. Tuo Maja on kuvattu niin tuhanteen kertaan. Näin sen livenä ja yhtä kuvaa en edes ottanut. Monta puutetta minun mielestäni mutta ihan jees noin muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, mä en ollu törmänny oikeestaan tähän ennen....ihme...hei, ois mielenkiintoista tietää mitä puutteita? Kerro...mikä mättäs ;)

   Poista
 2. Wau, ihania pieniä veikeitä juttuja. Ihmekkös tuo jos sydämesi ja mielikuvituksesi alkoivat laukkaamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, on niin mukava värimaailma ja kakki <3 Terkkuja Anne-Majlle <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne