ARJEN VAKIOT

29. tammikuuta 2014


Nämä ovat meidän arkemme vakiotapahtumat:

 • "Joku" irroittaa sohvatyynyt ja levittää ne ympäri olohuonetta. Tämä tapahtuu tällä hetkellä vähintään kaksi kertaa päivässä. 
 • Pyykkikone pyörii päivittäin. Käärin loputtoman määrän puhtaita vaatteita kaappiin. Usein, kun käännän selkäni hetkeksi on juuri viikkaamani korkea pino kaadettu lattialle. "Joku" lainaa siitä vaatteita. Nämä vastapestyt vaatekappaleet löytyvät myöhemmin eri huoneiden nurkista, mytyssä. 
 • Vähintään kerran päivässä löydän kodistamme uuden kohdan, johon "joku" on piirtänyt uusia kuvia. Usein piirrustuksia löytyy myös "jonkun" kasvoilta ja masusta. Olipa "joku" onnistunut kerran käyttämään juhlavasti "permanent marker tussia". Se viiva pysyi. 
 • Lähestulkoon joka päivä kissat hajoittavat juomalasin tai muuta herkästi särkyvää. Kyllä! Sixten ja Sigward kiipivät missä milloinkin. "Joku" huutaa silloin "ullut maumat"ja lähtee siivoamaan kissojen sotkuja.
 • Lähes päivittäin legolaatikko kaadetaan ja pienet legot leviävät talomme eteläisen siiven lattioille.
 • Joka päivä etsin kännykkääni. "Joku" on lainannut sitä. Olipa se "joku" lainannut kerran myös siskonsa kännykkää. Hän soitti siitä puhelun mummolle Helsinkiin. Lähtipä samoiselle mummolle myös kaksi tekstariakin. Tosin niiden sisällöstä ei saanut selvää.
Voisin jatkaa listaa, mutta päätän tähän. Se "joku" saattaa hyvinkin näkyä postauksen kuvissa. Söpöydellään hän saa kuitenkin aina anteeksi, ihan kaiken!

/Kiitos M-tädille ihanista Marimekon leggareista ja Lindexin kissamekosta/

8 kommenttia

 1. Ihana postaus! Meilläkin noita "jokuja" on. Sohvassa ei irrotettavia tyynyjä ole, mutta kaikki sisustustyynyt häviävät sohvalta kummallisesti. Ja kokemusta on myös tuosta permanent-tussin käytöstä. Sitä löytyi jonkun naamasta. Paljon. Alkuun itketti, myöhemmin nauratti ja seuraavana päivänä päiväkotiin sitä "jokua" viedessä vähän nolotti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo noi permanent markerit on pahoja ;) Terkkuja VillaIlonaan <3

   Poista
 2. Haha, tää oli hauska :) Meilläkin on kaksi "jokua". Niiden "joidenkin" mm. takia nostin pikkulegot korkealle takan päälle jäähylle. Ne "jotkut" sekä riipivät hermoja että hellyttävät sydämen ihan löysäksi spagetiksi ♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä :D Voi veljet, että meilläkin on noita 2,5-vuotiaan päivittäisiä rutiineja. Kai ne pienet hoitavat niitä omia duunejaan ja miettivät miksi joku käy aina siivoamassa hyvin edenneet legonlevitykset/tyynyjen ja peittojen heittelyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo ovat kyllä täysityöllistettyjä ;) Sööttejäkin <3

   Poista
 4. hihi, ihana tytsi <3 ja huh tota pyykin viikkaamista, teillä sitä pyykkiä varmaan tulee aika kivasti?
  meillä omia aarteitaan levittelee Astridin lisäksi koira joka jemmaa luut ympäri huushollia. kiva aamulla herätä ja huomata nukkuneensa muodottoman ja limaisen puruluun päällä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nounou toi puruluu hommeli ;) Pahis. Joo meillä tulee kyllä armottomasti pyykkiä ja valitettavasti nuo isommat neidot syyllistyvät sen tekemiseen. Kun tulevat koulusta köyvät kaapilla ja vaihtavat kuteet....vanhat jää johonki nurkkaan josta mä sit löydän....Noh, eikö tämä hellitä kun kasvavat tai sitten ei ;) Terkkuja ihanalle Ullamaijlle <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne