ARKI INSTANT & UPEA UUTINEN

20. tammikuuta 2014


Tämä päivä ei ollut normien mukainen. Yleensä olemme paljon kotona, mutta tänään ei ollut sellainen päivä. Kuskasimme Juditin ja herra Hoon kanssa aamusta tyttöjä ja miestäni. "Taksi toiminnan" jälkeen menimme vanhempieni luokse. Jätin herra Hoon heille. Sillä aikaa kävimme Juditin kanssa 2-vuotis hammastarkastuksessa. Tyttö oli superiloinen uudesta harjastaan ja minikokoisesta tuubista hammastahnaa. Hammashoitajan jälkeen ajoimme takaisin vanhemmilleni. Hengailimme heillä monta tuntia. Tapasimme heillä myös tädin söötin "imurimiehen". Pikku E tykkää imureista! Olenkin teipannut omallemme silmät, aivan vain pikkumiehen viihdykkeeksi. 
Rennon iltapäivän päätteeksi haimme tytöt ja lähdimme kahville ystäväni luokse. Ihailin mieletöntä huonekorkeutta ja sokerisia sydänmunkkeja. Heillä on niinikään neljä lasta, jotka ovat iältäänkin sopivia. Jokaiselle riitti leikkikaveri. Tämän kaltaisia extempore iltapäiväkahveja tulisi nauttia useammin. Kiitos H kutsusta! Hetki oli valtavan virkistävä! Samoisessa paikassa puhelimeni soi. "Tattadaa" sinut on valittu opiskelijaksi Sisustusalan perusopintoihin. Mahtava uutinen! Olen äärettömän iloinen! Tapaan muita valittuja jo tämän viikon Torstaina. Jännää ja kivaa! Tästä eteenpäin saattekin seurata myös sisustusalan opintojeni kulkua tämän blogin kautta. Melkoisen huikeaa! 
Kahvihetken jälkeen haimme mieheni töistä. Keikkasin porukan kotiin ja painoin kaasua. Hain AVEOLTA tilaamani MIMOU tyynyn. Päivä on ollut tehokas ja täynnä toimintaa! Veikkaan, että nukahdan tänä iltana todella helposti. Mukavaa illan jatkoa toivottelee superiloinen ylisanojen innokas käyttäjä Johanna Koo!

8 kommenttia

 1. Isot onnea toivotukset opiskelupaikasta :) Uudet tuulet ja haasteet on aina mukavia ja pitää mielen virkeänä! :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea opiskelupaikasta! Minun pitäisi saada kesäkuun alussa sisustusalan ammattitutkinto pakettiin, ja nyt jo mietin mitä muuta kivaa voisin opiskella ko alalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milarca, kyllä. Jännää sullaki ;) Maailma on auki ;)

   Poista
 3. Onnea Johanna!Tosi upeeta että sait opiskelupaikan :)
  -Susanna H-

  VastaaPoista
 4. Hej Johanna! Va kul att du är en av dem som skall börja studera på inredarlinjen, jag skall också börja där:-) vi ses på torsdagen! H. Den rödhåriga försäljaren på Lindex

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oj oj oj va roligt!! Hoppades just på att någon skulle berätta här att hon/han också börjar där. Kul! Vi ses på torsdag! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne