ARKI INSTANTTINA

9. tammikuuta 2014

Kotona! Tänä aamuna kuskasin osan lapsista kouluun ja osan vanhempieni luokse hoitoon. Itse suunnistin ruotsinkieliselle ammattiopistolle. Upea paikka! Yhtäkkiä valtasi tunne, kun en olisi Vaasassa ollenkaan. Tiesin, että uutta on rakennettu, mutta en kuinka upea paikka on. Vihreää, valkoista ja harmaata höystettynä isoilla kuvilla ja muodoilla. Koulun rakennuksilla oli omat värikoodit. Vihreä kuului rakennuspuolelle. Valtavan koulurakennuksen sisäpuoli oli hieno. Erityisen sympaattisina yksityiskohtina pidin jättikokoisia vanhusten kuvia lasipinnan takana. Upeaa! 
Haastattelu sujui omasta mielestäni paremmin kuin hyvin. Jännitin hiukan etukäteen, sitä mitä minulta kysyttäisiin. Olen tottunut vastaamaan hoitoalan asioihin. Anyways! Kaikki sujui mallikkaasti. Ensimmäinen kysymys sai minut tosin hiukan kankeaksi. He kysyivät "Vad gör en inredare? Vastasin hiukan ympäripyöreesti. Onneksi olen erittäin ulospäinsuuntautunut ja melko puhelias. En jää juuri koskaan sanattomaksi, en tänäänkään! 
Nyt on alettava hommiin. On siivottava, sillä ensiviikon Maanantaina olen kutsunut meille 9 vaasalaista sisustusbloggaria tai muuten vain aiheesta kiinnostunutta. Saamme tutustua upeisiin sisustuskuviin ja niiden ottajaan. Todella mielenkiintoinen tilaisuus! Mukavaa Torstaita! Kiva kun olette siellä!

/Tänään menemme muten lasten kanssa elokuviin katsomaan "Frozen" 3Deenä/

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne