DIY-NAHKAVETIMET

5. tammikuuta 2014
Tämä on DIY, jonka olen haaveillut tekeväni jo pitkään. Haluaisin löytää kirpputorilta pienen retro-lipaston. Siihen laittaisin nahkavetimet. Postauksen kuvat ja DIY ovat SUGAR AND CLOTH sivuilta. Myös IMPROVISED LIFE sivuilta löytyy saman tyyppinen DIY. Molemmat sivustot  ovat kurkistuksen arvoisia. Todella paljon raikkaita kuvia, loistavaa inspiraatiota ja näppäriä ideoita. Kuvissa on Ikean supersuosittu Malm-lipasto eli tämä on niin sanottu "Ikea hack". Jos ette jo ole tutustunut IKEA HACKERS sivustoon tehkää se nyt. Sivut ovat täynnä ihmisten keksimiä sovelluksia Ikean tuotteisiin liittyen. Viimeisin idea, jonka bongasin kyseisiltä sivuilta oli Ikean SKUBB-LOKERIKOSTA tehdyt viljelysäkit. Mieletön välähdys! Löydätte jutun TÄÄLTÄ! Mukavaa Sunnuntai-iltaa!

5 kommenttia

 1. Haaveilen samasta itsekin. Nahkaakin olisi jo valmiina kunhan löytäisi sen lipaston :). Toivottavasti sinulla onni suo ja sopivan löydät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin on sekä konjakin ruskeeta että offwhitee riippuen lipaston väristä ;)

   Poista
 2. Tosi kiva idea nuo nahkavetimet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on....mä oon jo pitkään haaveillu kun sais vaan toteutettua ;)

   Poista
 3. Upee toteutus. Mullaki olis hankinnassa retrolipasto, pitäs vaan käydä pyörimässä siellä kirpputoreilla notta vaan kerkeis...

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne