ENSIKOHTAAMINEN

23. tammikuuta 2014
Armaat lukijani! Minulla on ollut teitä ikävä! Tänään tapasin opiskelijatovereitani ihka ensimmäisen kerran. Rakastan ensikohtaamisia ihmisten kanssa. Tykkään puolijännistä tilanteista, joissa saa kohdata ja tutustua uusiin ihmisiin. Tänään jokainen esitteli itsensä. Olemme värikäs ryhmä ja tämä tulee taatusti rikastuttamaan opiskelujamme. 
Koulun tilat ovat upeat! Työpajoissa tuoksui puu. Opintoihimme kuuluu 5 pakollista osa-aluetta, joista jokaisesta suoritetaan lopuksi opinnäyttö. Alueet ovat rakennustyöt sisätiloissa, sisustustyö, maalaustyöt ja verhoilu, huonekalujen valmistus ja tapetointi. Valinnaisia aineita on monia, joista meidän on valittava vähintään kaksi osa-aluetta. 
Sormeni syyhyävät jo! Aivan mahtavaa, että saan oppia tekemään asioita käytännössä. Olen sisustanut elämäni aikana todella paljon. Värit ja suunnittelu ovat mielestäni melko hyvin hanskassa, mutta käytännön tekeminen ja rakennustaitoni ovat vajaat. Tästä tulee kivaa, se on varma!

3 kommenttia

 1. Jännää :) Uusia alkuja.

  Mitkä opiskelut on kyseessä? Mulla on mennyt ohi kai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustusalan peruskoulutus eli jonkin sortin sisustusartesaani :) Niin mahtavaa! En malta odottaa että saan alkaa tekeen huonekalua ;)

   Poista
 2. Kuulostaa siistiltä! Tsemppiä!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne