HAPPY

15. tammikuuta 2014


Tunnustuksen saaminen on mielettömän mukavaa! Olen aina ollut sitä mieltä, että ihmisten tulisi antaa toisilleen positiivista palautetta usein, mielummin liikaa kuin liian vähän. Monesti ihmisiä ja heidän luonnettaan muistellaan ja kehutaan ääneen vasta heidän muistotilaisuudessaan. 
Jokainen meistä tarvitsee kuulla olevansa hyvä jossakin. Tänään löysin itseni ihastuttavan MAMA´S GOT THE MAGIC Linkun listalta "GRYMMA ÖSTERBOTTNINGAR" eli "Mahtavia Pohjanmaalaisia". Listalla on valtava määrä eri alojen taitureita ja muita inspiroivia ihmisiä. Luin J-llä alkavia nimiä ja pysähdyin, Johanna Koo-bloggare. Jouduin lukemaan kohdan useaan kertaan varmistuakseni, että se varmasti olin minä. Tack Linn! Du är själv en "fantastisk österbottning" och tack alla österbottningar som tycker att jag är en inspirerande typ!

/Hei, kehutaan toisiamme kilpaa! Rohkaisu on todella terveellistä jokaiselle yksilölle! Sanotaan ääneen ja osoitetaan teoin, jooko?/

6 kommenttia

 1. :) Ja kiitos ostoksista! :) Tuoli etsii vähän paikkaansa, mutta löytyy varmasti. Himmeli matkalla kattoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva et sai nuin hyvän kodin se himmelikin <3

   Poista
 2. Voi, ihana juttu :)

  Ja ehdottomasti olen samaa mieltä, että varsinkin meidän naisten tulisi kehua ja tsempata toisiamme!! ♥ Jos toista voi jeesata eteenpäin jollain konstilla, vaikka hymyllä tai mukavilla sanoilla, niin se on kullanarvoista!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne