HEI TAMMIKUU!

1. tammikuuta 2014
Hyvää huomenta Tammikuu! Kyllä, luit oikein. Heräsimme aivan hiljattain, hirvittävää. Tosin valvoimme todella myöhään ja kaupungissakin kävimme, vaikka emme olleet aikoneet sitä tehdä. Kirjan ensimmäinen puhdas sivu avoinna ja "kynä kädessä". Blogini uusi vuosi tuo toivoni mukaan kehitystä monessakin asiassa. Aion edelleen parantaa omien kuvieni laatua. Hankin alkuvuodesta kameralleni telineen, uuden linssin ja lisäsalaman. 2014 aion jakaa enemmän sisustusinspiraatiota maailmalta. Olen todennut, että pelkästään oman kodin esittely alkaa usein toistamaan saamaa kuviota. Suunnittelen kuvaavani ja esitteleväni tänä vuonna myös Vaasalaisia koteja. Vaihtelu virkistää!
Tänään kurkistin ihastuttavan ruotsalaisen Emman blogiin. Emman blogi "Emmas Designblog" löytyy TÄÄLTÄ! Suosittelen! Emma oli esitellyt muutama päivä sitten blogissaan Australialaisen ravintolan, COMMON GALAXIA, KLIK! Ravintolan sisustus on upea! On erittäin toimivaa sekoittaa puunsävyä, mustaa ja harmaata. Mustan ja puun sävyn yhdistäminen on ollut omassa sisustusmielessäni "off". Jostain syystä kyseinen yhdistelmä on alkanut miellyttämään silmääni. 
Nyt otan esiin ompelukoneeni ja ompelen verhot olohuoneeseen hankkimastani ARTEKIN SIENA kankaasta. Mukavaa Keskiviikkoa!

4 kommenttia

 1. Ja, det skall bli roligt att få börja om på ett nytt blad. :) Vi får hoppas att 2014 blir ett bra år.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja, det känns alltid bra att börja om från början ;) Gott nytt år Christina <3

   Poista
 2. Upea paikka!!! Musta ja puu on mulla nyt in :) Ja hei, ne Siena-verhot on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sithän sä oot ihan messis nois trendeiski ;) Jee, mä tartutan suhun tätä sisustushöyryy, varo vaan ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne