HYVÄT ASIAT!

11. tammikuuta 2014
Kävin tänään mukavassa paikassa. Julkaisen paikasta ison "kuvapaketin" myöhemmin. Mitä olette puuhanneet? Itse istun tässä ja kirjoittelen. Siivota pitäisi, mutta päätin siirtää sen huomiselle. Menen illaksi töihin ja on hiukan ladattava akkuja ennen sitä. 
Muihin aiheisiin! Huomasin tänään, kuinka paljon tykkään uudesta työpisteestäni. Putsattu String Pocket-hylly näyttää kivalta. Toteutan tällä hetkellä hyvin tekstiä "Do more of what makes you happy". Viimeaikoina olen tehnyt paljon asioita, joista pidän. Olen hakenut mielenkiintoiseen kouluun, päässyt JUNETIN suunnittelutiimiin pysyväksi kuluttajajäseneksi,  kuvannut kauniita asioita, dipannut kurkkua lasten kanssa ja katsonut THE VOICE OF FINLANDIA, maalannut valkoisella maalilla ja ihaillut taivaalta tippuvia lumihiutaleita. Mukavaa Lauantaita!

/Suosittelen listaamaan elämäsi hyviä ja positiivisia asioita. Saatat yllättyä kuinka paljon niitä on/

8 kommenttia

 1. Onpa ihana tuo lumikuva! Vaasassako on lunta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Satanu koko päivän, näyttää yhtäkkiä ihan supertalvelta ;)

   Poista
 2. Ihana hyvänmielen postaus. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mitäs sitä muutakaan tekisi lauantaina kuin olisi hela dagen töissä :) Kovin on hiljaista, mutta nautitaan tästä. Kivalta kuullostaa tekemäsi jutut. Sama suunta myös täällä, valokuvauskurssia, joogaa ja uusi nelijalkainen kaveri tulossa perheeseen. Mukavaa <3
  Iloista lauantai-illan jatko sinne :)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne