ISO TYTTÖ

2. tammikuuta 2014


Pahoittelen todella huonoa kuvan latua. En vain malttanut olla vilauttamatta tämän päiväistä löytöäni. Ostin Juditille sängyn FB kirpparin kautta 25 eurolla. Tuntuu todella oudolta, että olen myymässä rattaita, laittanut pois tuttipullot ja  myymässä pinnasänkyä. Vaipat ovat vaihtumassa pikkareihin. Meillä ei ole vauvaa ja on tunnustettava, että tämä tuntuu kivalta. Nyt lenkille! Mukavaa illan jatkoa! Hauksoja juttuja luvassa!

6 kommenttia

 1. Mukavan näköinen sänky. Taisinkin nähdä sinun pinnasänkyilmoituksesi paikallisella fb kirpparilla. ;) Ja jotain myytäkin olet tainut laittaa tänään myyntiin. Ihania kankaita ainakin. Minä olen vasta aloittelemassa blogia. Käy kurkkaamassa jos viitsit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, joo mulla on kaappien tyhjenns käynnissä ;) Hehe. Käyn kurkkaas! Tervetuloa bloggaan :) <3

   Poista
 2. Jee, onnea isolle tytölle ja sen vanhemmille! Minä olen nauttinut äitiydestä sitä enemmän mitä isommaksi pojat ovat tulleet (nyt 3- ja 5-vuotiaat). Ei enää puntissa kiinni - mitä nyt satunnaisesti - mutta liki ja lähellä kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tähän asti olen halunnut vauvoja taloon, mutta nyt tuntuu että on niin hyvä näin ;) Meillä on takana 10 vuotta vauvoja ja taaperoita ;) Nyt alkaa uusi elämän vaihe ja ehkä suurin syy josta voi vetää "kriisit". Ei lisäänny= vanha ;)

   Poista
 3. Minullakin on neljä lasta ikä haitari 5-15, on teiniä ja kohta eskarin aloittavaa. Minustakin tuntui haikealta aikoinaan laittaa vauvajutut pois, mutta nyt nautin tästä ajasta. Ihan jo pelottaa aika kun vanhin lapsi ilmoittaa lähtevänsä kotoa! Hyvää uuden vuoden alkua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nyt jotenki ei tunnu samalta kun ennen....kun ajatteli et vauvoja ei ole enää...Ilmeisesti tämä on nyt sitä jota äitini sanoi....et luonto vaikuttaa ja tietää milloin lapsihomma on valmis ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne