KAUNISTA HUOMENTA!

7. tammikuuta 2014

Tiistai ja hetkellisesti kirpaisi arkeen herääminen. Lapset selvisivät rytmin palauttamisesta yllättävän hyvin. Heräsimme helposti! Arki on upeaa! Vaikka loma on kiva asia, ei sitäkään ainaisesti jaksaisi. Varsinkin lapsista huomaa, kun he ovat olleet liian kauan lomalla. Monesti viimeiset lomapäivät ovat melkoista "seinille kiipeilyä". 
Ulkona on todella harmaata ja hiukan sateistakin. Tarvitaan piristystä ja sitä tarjoavat nämä iki-ihanan KRISTAN ottamat kuvat. Krista teki joitakin aikoja sitten matkan Amsterdamiin ja majoittui BED AND BREAKFAST STUDIO 24 kautta vuokraamassa asunnossa. Paikka on aivan täydellinen! Sisustuksen värimaailma on huikea. Rakastan puun, tummien sävyjen ja ruskean yhdistämistä puhtaan valkoiseen. Puhumattakaan nahkaisista lepakkotuoleista. Huokaus! 
Krista Keltasen portfolio löytyy TÄÄLTÄ ja blogi TÄÄLTÄ! Suosittelen tutustumaan ellet sitä  jo ole tehnyt. Kiitos Kristalle jälleen kerran! Terveisiä!

/ Kristan kuvia voi ostaa TÄÄLTÄ!/

2 kommenttia

  1. Kiitos Johanna! Mukava kun Studio24 saa julkisuutta. Upea paikka ja suosittelen kyllä lämpimästi. Omistajat mitä ihanimmat! Mukavaa päivää sateesta huolimatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Ole hyvä ihana <3 Jostain syystä löysin sun kommentin roskapostin seasta. Törkee bloggeri :/ Onneksi löysin! Terkkuja <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne