MAALAISKAUNEUTTA

11. tammikuuta 2014


Oletteko mukana? Kello on yli kymmenen illalla, mutta jaan tämän silti. Ajoin aamupäivällä todella mukavaan puotiin. Meiltä kyseiseen liikkeeseen on vain 11 minuutin ajomatka. Osa vaasalaisista tuntee paikan. Kyseessä on sisustusliike QURIOSA. Olen ollut tietoinen paikasta jo jonkin aikaa, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun kävin "in real life". Otin 120 kuvaa. Jaan postaukseni kahteen osaan. Tässä ensimmäisessä näytän kuvakulmia jotka tallentuivat EOKseeni. Toisessa osassa kerron tuotteista, jotka miellyttivät.  
Puoti sijaitsee Jungsundissa. Kartan ja osoitteen löydätte TÄÄLTÄ! Vaikka maalaisromanttinen tyyli ja tavarat eivät ole minun juttujani, herättävät ne silti mieletöntä ihastusta minussa. Rosoiset pinnat, murretut värit ja vanhat elämää nähneet materiaalit ovat todellista kauneutta. Paikan miljöö on upea! Tänään Vaasan seudulle tuli talvi ja liikkeen ympäröimä luonto on valkoinen. Voin vain kuvitella miltä paikka näyttää kesällä. Aion käydä! 
Quriosa myy todella monenlaisia tuotteita. Se mikä tekee liikkeestä mielenkiintoisen on se, että siellä myydään maalaisromanttisia, mutta myös yksinkertaisia asioita. Se on rikkautta! Suosittelen tutustumaan liikkeeseen lähemmin TÄÄLLÄ! 
Teille, jotka asutte liian kaukana paikasta, kerron kivan uutisen. Quriosalla on myös iso netti-puoti jota kautta voitte tilata! Löydätte sen liikeen sivuilta. Kiva kauppa! Suosittelen!

/Voine, voine. Minua ilmeisesti väsyttää. Oikoluin juttuni kahteen kertaan ja molemmilla löysin kamalan määrän kirjoitusvirheitä. Todennäköisesti niitä on vieläkin, mutta "have mercy". Hyvää yötä!/

4 kommenttia

 1. Ahaa..pitääpä käydä joskus tuolla oikein ajan kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Olen käynyt Quriosassa monen monta kertaa ja aina sieltä tarttuu mukaan jotain kivaa :) Tykkään tosi paljon tuosta kaupasta. Ihana paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Mäki olin törmänny netissä, mutta paikan päällä en ollu käyny. Käyn taatusti uudelleen ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne