MIMOU

7. tammikuuta 2014


Saimme AVEON bloggari-illassa "goodie bagit". Paperipussissa oli paljon kivoja juttuja sekä lahjakortti Aveon VERKKOKAUPPAAN. Käytin tänään omani MIMOU JEWELL tyynyyn. Kaupasta löytyy myös upeita tapetteja ja FERMLIVING tuotteita. Itse olen hiukan kyllästynyt kolmioihin ja valitsin siksi tämän. Fermliving julkaisee lähipäivinä uutuksia. Koska minullakin on nousevaa "marmorikuumetta" olisivat NÄMÄ pussilakanat paikallaan. Koska teemana on tänään ollut tyynyt taidan jatkaa seuraavaksi liinavaatteisiin. Mukavaa Tiistai-iltaa!

/Mimou on muuten ruotsalainen merkki. Kurkistakaa heidän sivuillensa TÄÄLLÄ. Tosi paljon kivoja kuosia!/

3 kommenttia

 1. Ai hitsit. Upee!

  Mä just kirjoittelin tuolla Kahden Vaiheilla-blogissa olevaan tyynypostaukseen, että joku simppeli mustavalkoinen tai harmaavalkoinen ois hakusessa. Oon metsästänyt kangasta kirpparilta, jos vanhat päällystäisi uudelleen. Ei oo tärpännyt vielä. Ei ehkä raaskisi ostaa, vaikka miten on ihania :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on kyllä niin nätti ja nyt kun hinnaksi jäi vain 12,50 ;) Toivottavasti löydät sopivat. Sitte noihan on aika kivoja noi HM pellavaiset edellisessä postissa. Niitä oli erivärisiäkin :)

   Poista
  2. Ne on! Mun vaan pitäis löytää suorakaiteen malliset. Vanhoihin tyynyihin. Ei anna omatunto periksi ostaa niitäkin, kun vanhat on ok. Täytyy toivoa, että joku olisi just vienyt mustavalkoisen kankaan kirpulle tänään tai jämäpalan Marimekon myymälään. Ajattelin käydä katsomassa ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne