MORE IS MORE

14. tammikuuta 2014Näytän lähestulkoon kaiken! Tänään, KUN SE VALO LANKESI JA RÄPSIN JOKA SUUNTAAN, tallentuivat kameraani muunmuassa nämä kuvat. Tältä meillä näyttää Tammikuussa 2014. Otan uudet kuvat kesällä niin näemme mikä on muuttunut. Kotimme on tällä hetkellä melko "kliini". Olen tyhjännyt tavaraa todella karulla kädellä. Pohja on nyt puhdas ja siihen on hyvä lisätä vielä muutama juttu. Meidän seinät ovat tyhjät ja niille minulla on suunnitelmia. Voin vihjata sen verran, että ostoslistallani tulevaisuudessa on valkoista maalia, vaneeria ja DC FIX kontakti/vinyylitarraa. Edelleen meiltä puuttuu olohuoneesta "se oikea" matto. Eteiseenkin olisi suotuisaa laittaa jonkun sortin muovimatto. Se voisi olla vaikka PAPPELINAN HONEY. Tällä hetkellä ei tarvitse pohtia hankintoja, sillä budjetti on joulun jälkeen melko tiukilla. Mitäköhän sitä keksisi? Outoa, kun koti on siivottu. Saattaisi olla sopiva hetki kutoa paperinaru hässäkkää. Mukavaa illan jatkoa! 

14 kommenttia

 1. Kivoja kuvia. :) Katsoin eilen, että teillä on monta semmosta mööpeliä, jota oli porukoilla kun olin lapsi..ja jotka isä on polttanu! :D Ai kauheeta..ja ostaneet mäntyhässäköitä tilalle. Nooh nooh.. Kyllä mä olen monesti isälle suuttunut noista sen tempauksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, ei ne aina hoksaa noi vanhemmat. Arvaa vaan onko mun äiti laittanu meneen kaikki kamat...Meitä lapsia kun on kuusi ei säilyttäny juuri mitään koskaan. On mulla sentään joku vanha mekko jäljellä ;)

   Poista
 2. Fina bilder! Var har du hittat soffbordet i vardagsrummet? :) Vi hade ett sånt här i huset tidigare, men farsan sålde det på loppis! Det ser precis likadant ut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack <3 Jag har fått bordet från min mamma eller vi bytte. Hon fick den som vi hade tidigare och jag vi fick deras...vet inte alls vart hon har skaffat den :/ Tror att hon haft det ganska länge :)

   Poista
 3. Kuluttaako nykyiset muovimatot sukkia samaan tahtia kuin joskus ne kulutti? Kaunista teillä! Tuosta Siennasta haaveilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ainakaan huomannut:/ Tosin meillä ei ole muovimattoja ollutkaan hetkeen. Mutta silloin kun oli niin en ainakaan huomannut ;) Kiitos! Siena on ihana kangas <3

   Poista
 4. Mahtavat kuvat, eikö vaan olekin valo ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Pitkän pimeen ja harmaan kauden jälkeen tuntui aivan jopa oudolta ;)

   Poista
 5. Kylläpä näyttää kivalta.
  Tarttee lähteä kans karsimaan, jotta saisi saman raikkauden myös omaan kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä karsiminen tekee vaan ihmeitä ;)

   Poista
 6. Hyvältä näyttää! Karsiminen pitäisi täälläkin suorittaa, käydä läpi jokainen huone yksitellen. Mutta mihin turhat? Aina yhtä ongelmallista :)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne