OI VAU

24. tammikuuta 2014
Ennen kuin painan kaasua ja suuntaan kirpparille, jaan tämän. Puu on aivan fantastinen materiaali. Olen tainnut mainita asian blogissani useaan kertaan. Silti vain joitakin aikoja sitten en pitänyt puun sävyistä ollenkaan. Halusin kaiken olevan valkoista. Jossain vaiheessa aivoissani naksahti ja puu kaikissa sävyissään alkoi näyttämään superhienolta. Tämä helpottaa muunmuassa oman talomme pintamateriaalien suhteen, sillä lattiamme jota ennen inhosin, on alkanut näyttämään valkoisia seiniä vasten yllättävän kivalta. 
Kuvan kattohuoneisto sijaitsee Madridissa, Rosalessa ja on ABATON ARKKITEHTIEN käsialaa. Löysin kohteen EUROPACONCORSIN sivustojen kautta.Sisustus on pehmeää, höystettynä vahvalla mustalla ja selkeillä muodoilla. Pöytä, awww niin ihana! Tykkään!

/Pahoittelen runsasta ylisanojen käyttöä, mutta täällä vaasassa meillä kaikki on yli hienoa! Tämän ymmärtävät vain Vaasaa tuntevat. Muille informoin sen verran, että vaasassa käytetään puheessa paljon sanoja makee ja yli, enkä minä tee poikkeusta./

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne