RAIKASTA

5. tammikuuta 2014Sori vain! En malta olla jakamatta, vaikka kuvan laatu on aivan soopaa ja rasittava piuhakin roikkuu miten sattuu. Keskeneräistä ei saisi näyttää, mutta minulla on tapana tehdä niin. Olen enemmän kuin tyytyväinen uuteen työpisteeseeni. Eilen maalattiin olohuoneen katto ja seinät valkoisiksi. Mieletön parannus ja saa matalan huoneen näyttämään puolet korkeammalta. Olen tyhjännyt kaappeja ja myynyt paljon kamaa Vaasan alueen FB-kirpparilla. Tavaran karsiminen saa aikaan puhdistuneen olon. Aion käyttää vielä huomisen tavaroiden läpikäymiseen ja karsimiseen. Nyt lähden lenkille. Ugah!

8 kommenttia

 1. Puhdistavan, ja tietysti kauniin, näköinen työtila, sellainen, että siinä on tilaa luovuudelle. :) Taas pitäisi itsekin karsia!! Ihana valaisin, mikä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku tanskalainen....löysin kauan sitten kirpparilta enkä maksanu kun muutaman euron :) Ja kiitos! <3 Karsiminen on mun suosikki puuhaa, mieheni taas säästäisi kaiken ;)

   Poista
 2. Voi onpas tuo ensimmäinen kuva ihanan raikkaan oloinen. Nuo värit sopivat niin hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 3. Sienna verho <3 toi on täyttä rakkautta. Tahtoisin siennaa jossain muodossa Hyypiöläänkin! Ja hei, nää keskeneräiset kuvat on kivoja, netti on pulloillaan siloiteltuja putipuhtaita stailattuja kuvia. Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Siena on upee kangas ja jo kauan olin sitä kattellu. Vielä pitäs saada toiselle puolelle yksi pituus, mutta oli jokapaikasta loppu. Tammikuussa eli varmaan pian tulee päävarastolta uutta ;) Terkkuja Hyypiölään! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne