RÖRSTRANDINKATU

21. tammikuuta 2014

Myynnissä olevia asuntoja on todella kiva katsella, varsinkin Tukholman alueella sijaitsevia. FANTASTIC FRANK tekee asuntojen myynnin tyylillä. Kiva idea on myös vierailevat stailistit, jotka lyövät leimansa myytävän asunnon stailaukseen. Katsastakaa esimerkiksi MES DAMES! Muita Frankisssa vierailleita stylisteja löydätte TÄÄLTÄ! 
Kuvien asunto sijaitsee Tukholmassa, RÖRSTRANDINKADULLA. Bongasin asunnon sisustuksessa monia kivoja yksityiskohtia. Kierreportaat ovat kaunis elementti. Jos asuisin kaksikerroksisessa kodissa haluaisin ehdottomasti sirot kierreportaat. Pienten lasten kannalta raput eivät ole käytännölliset, mutta silmääni ne miellyttäisivät sitäkin enemmän. Keittiön tasot ja seinä ovat tässä asunnossa todella tyylikkäät. Betonin harmaa tekee minuun nykyään suuren vaikutuksen. Kuvien asunnon värimaailma on pehmeä ja jostain syystä se tällä hetkellä lämmittää mieltä. 
Nyt me ryhdymme Juditin ja herra Hoon kanssa siivoushommiin. Mukavaa Tiistai-päivää!

/Kaikki kuvat ovat FANTASTIC FRANKIN kautta!/

2 kommenttia

  1. Me asutaan kahdessa kerroksessa ja en iki maailmassa ottaisi siroja pieniä kierrerappusia. ;) Nytkin ollut haasteellista kun nuo portaat kääntyy vähän että miten sai sängyt ja muut isot mööpelit yläkertaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo no hui voin vain kuvitella sen muuton ;) Mutta mä ottasin sellasen siron mutta lavean...sellasen mitä oli joskus 60-70 luvun kakskerroksisissa....ne on yllättävän leveet ja ilmavat :)

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne